Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Wel of geen operatie??

08 februari 2010

Pffff we worden er niet goed van!! De afgelopen week doen we er alles aan om van de verkoudheid af te komen. En bij mij is dat gelukt, alleen zijn papa en mama nog wat neusverkouden. Maar nu heeft het volgende ‘probleem’ zich aangemeld. Afgelopen vrijdag- op zaterdagnacht heeft mama een buikgriepje gekregen. En vannacht hebben papa en ik het ook gekregen. We zijn er niet echt ziek van maar wel flink aan de diarree. Vanmorgen om 5 uur werk ik gillend wakker. Papa kwam meteen bij mij kijken en wat bleek? Ik zat echt helemaal onder, van mijn voeten tot aan mijn nek. Ook het bed en de slaapzak zaten onder. Dus toen heeft papa mij in bad gedaan en mama heeft het bed afgehaald, in de was gedaan en weer een schoon bedje gemaakt. Mijn billetjes waren helemaal kapot!! Na het badje zijn we toch maar weer even naar bed gegaan totdat de wekker ging. 

 

Wat nu? Naar het KDV of niet? Ik was vrolijk en niet ziek. Wel had ik weer poep aan mijn billetjes. Hup toch maar naar het KDV. Dit in overleg met de leidsters. Ben gewoon de hele ochtend vrolijk geweest en heb lekker gespeeld. Om kwart voor 11 werd mama gebeld door een van de leidsters. Niet omdat ik ziek was maar ze wilde even wat overleggen. Ik had namelijk uitslag op mijn buikje en had ook weer zure poepluiers gehad. Kwam de uitslag door de zure poep van vannacht en vanmorgen of was het iets anders?! De leidster zei dat het ook de vijfde of zesde ziekte kon zijn (dit uit zich in uitslag beginnend op de romp). Ik lag toen op bed en ze hadden me flink ingesmeerd met zalf. Samen hadden ze besloten om te kijken hoe ik wakker zou worden, ik lag immers zo lekker te slapen. Ze hadden afgesproken dat ze zouden bellen als ik wakker was. Er werd besloten; als de uitslag niet minder was zou mama of papa mij komen halen om naar de dokter te gaan. Als ie minder was en ik niet ziek was zou ik blijven. Toen ze me eenmaal wakker hadden gemaakt was de uitslag minder en ik had nergens last van. Op de zure luiers na dan. Dus de leidsters zeiden dat ik lekker daar kon blijven. 

 

Ik heb de hele middag ook weer lekker gespeeld. Toen papa mij kwam halen iets na 17.00u begon ik wat te mopperen. Mijn billetjes waren helemaal kapot en dat deed pijn. Toen we thuis kwamen begon ook die vervelende liesbreuk weer op te spelen !! Ik heb toen even bij papa op z’n buik gelegen om tot rust te komen zodat mijn darmen weer ‘terug zouden schieten’. Toen ik rustig was en mijn darmen weer op z’n plek zaten heb ik flink wat gedronken en heb ik pudding gegeten. Daarna hebben ze me naar bed gebracht. Eerst natuurlijk weer even gekeken of ik echt geen koorts had. Nee hoor, 37,2, dus dat is super! De uitslag op mijn buik was helemaal weg, dus toch van de zure poep. Mijn billetjes hebben ze nog wel flink ingesmeerd. Dit vind ik niet fijn, want dat doet pijn. 

 

Hoe de nacht gaat? Ik hoop (en papa en mama ook) dat deze goed verloopt! Dat ik geen vieze luiers krijg zodat mijn billetjes een beetje tot rust komen. Morgen blijft papa met mij thuis. Dan ben ik lekker in mijn eigen omgeving en kan ik (hoop ik) wat opknappen. Morgenvroeg tussen 10.30u en 12.00u kan mama bellen voor het tijdstip waarop we donderdag worden verwacht en hoe laat de operatie plaats zal vinden. Jeetje wat spannend. Als het allemaal maar doorgaat. Mijn verkoudheid is weg, dus dat is geen probleem meer. Maar nu mijn buikje!! Koorts heb ik gelukkig niet, want als dat wel zo is mag ik zeker niet geopereerd worden. Mijn temp mag dan niet boven de 38 graden uit komen. We hopen dat mijn buik donderdag weer tot rust is gekomen. Zo niet, dan moeten we even overleggen of dit kwaad kan met de operatie of niet en eventueel de operatie afblazen. 

 

Mama zei straks nog; “ik was niet zenuwachtig voor de operatie. Maar zo wordt je dat wel”. Gaat het nu wel door of niet. En zo niet, wat dan!?! En wanneer!?! Pffff we hadden er zo naar uitgekeken. Klinkt heel raar misschien, maar ik heb veel last van die vervelende liesbreuk en we zeiden met z’n allen; na de 11e februari gaat het allemaal beter worden!! Nu is dat nog maar de vraag. 

 

We wilden jullie even op de hoogte houden van alles.

Morgen dus bellen naar ’t Radboud voor de tijd en hopen dat alles morgen een beetje tot rust komt!! Hopen jullie mee voor ons!?! 

 

Liefs…

 

Dion, Leco & ouders

09 februari 2010 20:52:30

Onze duimen draaien flink voor jullie!!!!!!!!!!!!!!!!

Dikke kusz!!!!


Alweer eind januari...

31 januari 2010

Vandaag alweer de laatste dag van januari. Jeetje wat gaat de tijd snel he!!

Het is ook alweer 2 weken geleden dat ik een stukje heb geschreven, dus dat werd wel weer eens tijd he!! 

 

Vorige week zaterdag zijn we op feest geweest bij Rosanne en Axel. We hadden leuke cadeautjes voor hun gekocht! Het was een heel gezellig feest! Er waren heel veel andere kindjes. Sam en Wessel waren en ook dus gelukkig voor mij wat meer bekende gezichten. Als de meeste onbekend zijn en het heel druk is dan houd ik me meestal erg rustig. Maar ik heb me prima vermaakt hoor. Ik heb lekker chippies gegeten en heb zelfs ook met de andere kindjes mee gekleurd!! Tis een hele mooie tekening geworden!! 

 

’s Maandags ben ik naar het KDV geweest en dinsdags naar opa en oma Van der Heijden. Zoals elke week dus. Afgelopen week zat ik niet echt lekker in mijn velletje. Het begon al toen mama en ik dinsdags van opa en oma naar huis reden. Mopperig, rode wangen en ik wilde helemaal niks. Er komt van alles tegelijk denk ik. Ik had koorts, heel erg verkouden en mama denkt dat ik weer last van mijn kies heb. Ik wil op alles bijten, niet goed eten en de zever komt telkens uit mijn mondje gelopen!! 

 

Omdat ik dus niet lekker was zijn we woensdagochtend ook niet naar de markt gegaan. Ik kwam om kwart over 8 uit mijn bedje en lag er om half 11 alweer in. Kheb toen een goeie tuk gemaakt tot wel kwart voor 1 (normaal slaap ik ’s morgens niet meer). Toen toch maar even snel wat boodschapjes gedaan, we moesten ’s avonds toch eten!! Zo af en toe leefde ik eventjes op maar dat was dan ook maar voor korte duur. Om 3 uur lag ik alweer op 1 oor, tot ongeveer kwart over 4. Die nacht heb ik gelukkig wel weer doorgeslapen! De laatste tijd word ik ’s nachts wakker omdat ik mijn speentje dan kwijt ben. Die gooi ik dan weg omdat dat pijn doet aan mijn kies (Die er hopelijk aan zit te komen. Er zit al wel een bult.) en dan ben ik hem weer kwijt en wil hem toch wel hebben! Maar zoals ik al zei had ik die nacht goed doorgeslapen en had ik ’s morgens ook geen koorts. Dus hup toch maar naar het KDV. Papa en mama hadden er al wel rekening mee gehouden dat er iemand eventueel ’s middags als het niet zou gaan naar huis zou moeten. Maar dit was niet nodig! Ik had het prima gedaan, al was ik wel sneller moe en mopper ik sneller! 

 

Vrijdagochtend was ik ook nog flink mopperig.! Toch zijn we die ochtend even naar het dorp gegaan. We moesten nog wat boodschapjes doen en een cadeautje halen voor ’s middags. Want ’s middags gingen we op kraamvisite bij Skip. Voor zijn oudere zusje Luna hadden we natuurlijk ook een klein cadeautje meegenomen! Ik heb me daar prima vermaakt en natuurlijk gedragen als een voorbeeldig kind! Geen last van mopperbuien!! Ze hadden daar een speelkeukentje, en tja, dat vind ik altijd super! Heb de meeste tijd ook aan het keukentje gespeeld. Lekker een beetje kokkerellen!! 

 

Zaterdagmiddag was ik samen met papa. Mama had met een vriendin afgesproken om te gaan lunchen en wat te gaan shoppen! Toen mama thuis kwam ging ze frietjes halen! Mmmm, dat smaakt me wel. Ze had ook kipfingers voor mij meegenomen. Jammie jammie. 

 

Ik had vanmorgen tot 10 uur uitgeslapen, lekker he!! Was gisteravond ook om 11 uur erg verdrietig wakker geworden. Hup die luier uit om te kijken of mijn lies soms opgezet was, maar dit was niet het geval. Waarschijnlijk toch weer last van die vervelende kies. Na een goei uur toch maar weer in slaap gevallen. Vandaag was het opa en oma dag. Vanmorgen waren eerst opa en oma De Hoon op de koffie geweest en na mijn slaapje waren opa en oma Van der Heijden er voor een bakkie koffie. Ik heb vandaag lekker gespeeld en zat op zich op redelijk goed in mijn vel. Morgen begint de nieuwe week weer en ga ik naar het KDV. 

 

Soms is het voor papa en mama moeilijk om te weten te komen waarom ik zo vaak mopper. Voel ik me dan niet lekker, heb ik last van doorkomende tanden/kiezen, heb ik last van mijn liesbreuk, wil ik dingen die ik nog niet kan, of heb ik gewoon mijn dagje niet!? Vaak denken ze dat het te maken heeft met mijn liesbreuk. Dat mijn darmen dan door mijn liesje komen waar ik last van heb of dat mijn poepje dwars zit omdat mijn darmen dan niet helemaal goed zijn teruggeschoten. We wachten het nog maar allemaal af. Eerst maar eens de operatie over 1½ week. We kijken er allemaal naar uit! Dan zullen we ook snel genoeg merken of het met mijn liesbreuk te maken had. Op het moment ben ik erg verkouden en papa en mama ook. We zitten allemaal aan de hoestdrank, want de verkoudheid mag niet te lang meer gaan duren. Als ik erg verkouden ben mag ik namelijk niet geopereerd worden. Tja en daar zitten we natuurlijk niet op te wachten! Als het binnen nu en een paar dagen niet wat minder gaat worden wil mama toch even met mij naar de huisarts. Misschien kan die me wat geven zodat ik het 11 februari toch echt kwijt ben!! Dinsdag 9 februari moet mama naar het ziekenhuis bellen om te horen hoe laat we worden verwacht en hoe laat ik word geopereerd!! Als we het weten laten we het jullie nog wel weten via deze weg!! Dan kunnen jullie allemaal voor me duimen!! 

 

Nou ik ga er weer mee stoppen!!

Tot snel!! 

 

Dikke knuffel XXX

Hier zijn we weer...

16 januari 2010

Hoi hier ben ik weer. Wat een toestand hé vorige week donderdagavond! Gelukkig heb ik er (van mijn liesbreuk) niet meer zoveel last van gehad als toen. Nog wel is het elke dag een paar keer flink opgezet en duwen mijn papa en mama het weer terug. Als de ‘bult’ in mijn lies dan weg is ben ik weer blij. 

 

Vorige week vrijdag zijn we ’s morgens ook niet gaan zwemmen i.v.m. alle drukte van de vorige avond. ’s Middags was papa vrij, toen zijn ze mama’s nieuwe auto op gaan halen!! Oma Jose bleef toen bij mij in huis. Samen hebben we lekker gespeeld!! 

 

Zaterdags zijn we naar Schijndel gereden om de nieuwe auto te laten zien! Ze vonden hem erg mooi. Ik had er de heenreis niet veel van gezien, was namelijk als een blok in slaap gevallen, dus….hij slaapt lekker de auto. Normaal slaap ik namelijk niet zo snel in de auto. ’s Middags is opa Paul nog een op de koffie geweest. Bij hem op schoot heb ik lekker van een paar stukjes koek gesmikkeld. Wist je trouwens dat opa mijn favoriete woordje is op het moment!! De hele dag roep ik het. Als ik wakker word is dat vaak het eerste woord dat ik zeg! 

 

In de nacht van zaterdag op zondag ben ik een beetje aan het spoken geweest. Werd vaak wakker en om 6 uur leek het wel alsof ik klaar was met slapen. Papa en mama vonden dit niet zo’n goed idee, beetje vroeg nog, hi hi. Ik heb toen een schone luier gekregen en ben weer in bed gelegd omdat papa vond dat ik er toch nog wel moe uit zag. Nou dat had hij goed gezien. Ik heb toen nog tot kwart voor negen liggen snurken. Toen kwam mama mij uit bed halen en hebben we papa lekker laten slapen!! 

 

’s Middags zijn we na mijn slaapje op feest geweest bij tante Angelique. Zij was jarig!! Ik had een hele mooie tekening voor haar gemaakt. Het was erg leuk op feest. Ik heb me daar prima vermaakt, trouwens ik heb de andere aanwezige ook wel vermaakt. Ik kroop weer de hele tijd in de bench van hun hond Banjer!! Dolle pret dus!! 

 

Maandag ben ik weer naar het KDV geweest. Drukke en gezellige boel dus.

Dinsdag was het weer tijd om naar opa en oma in Schijndel te gaan. ’s Middags hadden we het ook nog druk. Eerst moesten we naar het Consultatiebureau. Dat was weer even geleden dus we waren wel benieuwd hoeveel ik woog en hoeveel ik gegroeid was. Nou ik weeg 9760gr en ben 77,4cm groot. Of ja eigenlijk klein. Ik ben aan de kleine kant maar ik volg wel goed de curve. Verder keken ze of ik blokjes kon stapelen en hoe ik bepaalde dingetjes deed. Het was allemaal in orde. Van daaruit zijn we meteen op feest gegaan bij mijn buurjongen Brady. Hij werd al 6 jaar. Samen met de andere kindjes van de straat heb ik even gespeeld. Al is het wel een beetje druk voor mij en dat vind ik soms nog wat eng. Samen met mama heb ik daar ook lekker een stukje feesttaart opgesnoept!! Heeeeerlijk!! 

 

Woensdag waren mama en ik samen thuis. ’s Morgens zijn we weer een keertje naar de markt gelopen. Brrrr wat was het koud zeg! We hebben even wat boodschapjes gedaan en de rest van de dag zijn we lekker binnen gebleven. Donderdag was het weer tijd voor het KDV. Mama kwam mij ophalen aan het einde van de dag. Papa was die dag naar de nieuwjaarsborrel van het RDW, dus mama en ik hebben lekker samen gegeten. Na lekker in bad te zijn geweest ben ik lekker gaan slapen. 

 

Gister (vrijdag) zijn we weer niet wezen zwemmen. Ik lag nog zo lekker te slapen dat mama mij even heeft laten liggen!! Om 10.00u zijn we naar mijn vriendje Remco gegaan. De mama’s hebben lekker gekletst en thee gedronken en wij stoere jongens hebben samen gespeeld en krentjes gegeten. Remco heeft z’n beentje helemaal in het gips, maar hij kan er alles mee hoor! Zo knap van hem!! 

 

Vandaag dus zaterdag. Papa en ik zijn vanmorgen de nieuwe auto gaan wassen. Even die smerige rommel van de sneeuw en het zout eraf!! Ook al blijf ik in de auto, ik vind het altijd leuk om mee de auto te gaan wassen! Na mijn slaapje zullen opa en oma Van der Heijden er misschien wel zijn. Ze belde net op of de koffie klaar stond!! Ja tuurlijk!! Vanavond ben ik samen met papa. Mama gaat met een paar meiden uit eten en daarna naar het theater!! Gezellig he!! Voor morgen hebben we nog niks in de planning. Dus wie weet wat morgen weer zal brengen! 

 

Ondertussen komen we steeds dichter bij 11 februari. Over 4 weken is het alweer achter de rug. Papa en mama vinden het wel heel spannend hoor maar zullen ook blij zijn als het achter de rug is. Ik mopper nu regelmatig omdat ik dan even last heb van mijn darmen die door mijn lies heen schieten. En dat kan dan soms pijn doen. Ook mijn poepjes kunnen er dan niet door waardoor ik ook daar weer last van heb. Het is ook vaak te merken als ik moet eten en ik eigenlijk niet wil. Dan kun je er donder op zeggen dat het weer ‘raak’ is met mijn lies. Dus ook al is het reuze spannend en ook wel eng, we kijken wel uit naar de tijd na mijn operatie!! 

 

Nou ik ga er weer mee stoppen!!

Dag lieve lezertjes!!! XXX

En dan is het 2010

07 januari 2010

Daar zijn we dan weer in het nieuwe jaar!

2010 alweer!! Hebben jullie een leuke en veilige jaarwisseling gehad?

Wij hebben het erg leuk gehad. Rond 18.00u zijn we naar de buurtjes gegaan. Daar hebben de andere kinderen eerst buiten vuurwerk afgestoken. Eerst heb ik mee buiten gestaan om te kijken, maar de rest heb ik van binnen bekeken. Ik vond het een beetje te koud. De buurvrouw had allemaal lekkere hapjes gemaakt en dat hebben we ons allemaal laten smaken! Jammie jammie. Iets na 19.00u heeft papa mij naar bed gebracht. Ben ’s avonds rond 22.00u eventjes wakker geworden omdat ik mijn speentje kwijt was, maar voor de rest heb ik overal doorheen geslapen!! Dus heb ik al het mooie vuurwerk gemist!! 

 

’s Morgens werd ik pas om half 9 wakker. Eenmaal aangekleed en gegeten zijn we naar opa en oma De Hoon gegaan. Daar heb ik lekker een worstenbroodje gegeten. ’s Middags na mijn schoonheidsslaapje zijn we naar Schijndel gegaan. Daar heb ik even lekker de bink uitgehangen. Ook daar hebben we weer meegegeten. Eerst gewoon eten, daarna nog een behoorlijk stuk van een worstenbroodje en ook heb ik nog de worst uit de erwtensoep opgesmikkeld!! Jaaaa ik ben een hongerig typje, ha ha ha ha. 

 

Zaterdag en zondag hebben we het lekker rustig gehad. Omdat er veel sneeuw lag hebben we lekker binnen gespeeld. Zondagavond zijn we met z’n 3e gaan uit eten. Nou ja uit eten? We zijn naar de Mc Donalds geweest. Heerlijk. 

 

Toen begon de week weer dus maandag ben ik weer naar het KDV geweest waar ik heerlijk heb gespeeld. Dinsdag ben ik de hele dag bij opa en oma geweest. Mama moest overwerken. Woensdag was ik samen met mama thuis. We zijn alleen maar de deur uit geweest om even naar Helmond een boodschap te doen. Voor de rest hebben we lekker thuis gespeeld. Het was ook zoooo koud!! 

 

Ik heb trouwens weer een kiesje erbij. Mama zag het maandagochtend. In totaal heb ik nu 8 tanden en 3 kiezen. Ja ja het gaat de goede kant op. 

 

Vandaag ben ik ook weer naar het KDV geweest. Toen papa mij op kwam halen was mijn lies wat opgezet. Maar ik mopperde verder niet. Thuis gekomen en gegeten, maar na het eten begon het. Ik had zo’n verdriet, niet normaal. Papa keek even naar mijn lies. En jawel hoor, weer heel erg opgezet en hij kon hem niet terug duwen. Ik heb een hele poos bij papa en mama gehangen om tot rust te komen. Maar ik werd niet rustig genoeg zodat ze de ‘bult’ in mijn lies terug konden duwen. Ze mochten er niet aankomen, zo’n pijn deed het. Eerst had mama naar Nijmegen gebeld, wat we moesten doen! Want ze hebben eens gezegd dat als het niet terug geduwd kon worden, ik moest komen. Omdat het niet lang klem mag zitten. In Nijmegen zeiden ze dat mama naar de Huisartsenpost (HAP) moest bellen. Dit heeft ze dus gedaan en na een beetje aandringen mochten we gelijk komen. Thuis heb ik alles bij elkaar gekrijst van de pijn! En wat denk je; komen we daar, is de bult weg!! Nou ja, gelukkig maar natuurlijk!! Ik was heel erg moe geworden van al het gedoe, dus eenmaal thuis was ik al snel in dromenland. 

 

Toedeloe, tot snel XXX

Aftellen naar 2010...

31 december 2009

Sjonge jonge, alweer de laatste dag van het jaar!! Op naar 2010!! Het jaar waarin ik 2 jaar word en waarin ik geopereerd ga worden!! 

 

Hebben jullie leuke kerstdagen gehad!?! Wat een feest he, al die vrije dagen!!

 

Donderdag ben ik ’s middags met mama in een vol bad geweest!! Wauw, dat was leuk! Normaal zit er maar een beetje water is maar nu was het bad vol. Tegen zessen zijn we naar opa en oma de Hoon gegaan. Eerst lekker gespeeld maar iets na zeven ben ik daar toch naar bed gegaan. Papa en mama hebben daar gegourmet! Rond 12 uur werd ik wakker gemaakt en zijn we naar huis gegaan. 

 

Vrijdag 1e kerstdag; ’s middags na mijn slaapje zijn we naar ome Werner, tante Annemieke, Sam en Wessel gegaan. Opa en oma kwamen ook al snel. Ik was erg hongerig dus heb ik eerst om half 5 gegeten. Maar toen iedereen aan tafel ging voor de soep ging ik ook aan tafel!! Ik vond de vleesjes uit de soep en de soep zelf heerlijk hoor!! Maar al snel daarna werd ik moe en ben ik daar naar bed gegaan. Ik was meteen in dromenland. Om 22.00u werd ik wakker gemaakt om weer naar Beek en Donk te gaan. 

 

Zaterdag 2e kerstdag; deze dag hadden we niks gepland. Heerlijk toch!! ’s Middags zijn we gaan wandelen en even bij de kerk naar binnen. Naar de kerststal kijken. Dat was echt mooi hoor! Ook heb ik samen met mama een kaarsje aangestoken!! Op de terugweg zijn we even langs opa en oma de Hoon gegaan. Zomaar even naar binnen, wat drinken en spelen en dan weer door. Maar hun gingen al eten!! En frietjes nog wel!! Dus ja, je raad het al, ik heb daar lekker frietjes mee gegeten. Papa en mama niet, want die zouden ’s avonds met z’n 2tjes gaan steengrillen. 

 

Zondags heb ik wel tot 9.45u uitgeslapen!! Mama schrok ervan!! Ik slaap de hele week trouwens al uit tot ongeveer half 9. Lekker he! Toen we eenmaal uit onze pyjama’s waren zijn we op de koffie gegaan bij Walter en Marlie!! Omdat ik pas zo laat uit mijn bed kwam ging ik er ’s middags dus ook later in. Die dag was ik qua ritme wel een beetje uit mijn doen! 

 

Maandag ben ik gewoon naar het KDV geweest. Papa en mama gingen op pad voor een andere auto voor mama. Ze hebben ver gereden en helaas viel de auto tegen. Een andere waar ze voor gingen was al verkocht (stond nog wel op de site te koop), dus ze baalde wel. Toen ze nog een keer op internet keken zagen ze hier in de buurt ook een auto die ze zochten. Ze zijn gaan kijken, proefritje gemaakt en het een en ander met doorgenomen met de meneer van de autogarage. Nee toch maar niet doen zeiden ze. Maar ze hadden er de hele nacht niet van geslapen! Tis zo’n mooie auto met alle luxe, precies wat ze zochten! Dus uiteindelijk hebben ze de knoop doorgehakt en hebben ze hem gekocht. Er is nu een kenteken aangevraagd, dus hopen dat die snel binnenkomt, dan kunnen we de auto gaan halen!! Toen mama mij ’s middags op kwam halen op het KDV was ik met een vegertje de vloer aan het vegen. Mama zei dat ze dat graag zag, kan ik dat thuis ook een keertje doen, hi hi hi!! 

 

Dinsdagochtend zijn Dijanne, Teun, Gijs en Janet hier op de koffie geweest! Teun en Gijs hebben leuk met mij gespeeld. Zo leuk om met die grote jongens te spelen! Ze zijn tussen de middag ook blijven eten, maar toen hun gingen eten lag ik al op bedje. Papa was deze dag (inhaaldag) gaan werken maar was al vroeger thuis. 

 

Gister hebben we wat boodschapjes gedaan en ’s middags toen ik beneden kwam van mijn middagslaapje waren opa en oma Van der Heijden er! We hebben leuk gespeeld en ze zijn ook blijven eten. Gezellig he! Vandaag is het oudejaarsdag. Ben net even op stap geweest met papa. Vanmiddag nog even lekker slapen en daarna gaan we naar onze lieve buurtjes. Samen met onze andere buurtjes gaan we daar oud op nieuw vieren! Vanaf half 6 zijn we daar welkom, het zal wel weer tot in de puntjes verzorgd zijn. 

 

Ik wil iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen!! Goed uitkijken met vuurwerk hoor!

Ook wil ik jullie alvast een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2010 wensen! Natuurlijk zijn die wensen ook van papa en mama! 

 

Tot volgend jaar (hi hi hi)

 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.