Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Updeetje

17 september 2010

Hier zijn we dan weer voor een update. Tis alweer even geleden namelijk. En ondertussen hebben we het heel druk gehad! Het weekend na onze eerste ‘gewone’ week na de vakantie zijn papa en mama het hele weekend naar Bavaria Open Air geweest. Ik mocht dat weekend bij opa en oma in Schijndel gaan logeren. Dit was heel leuk. Alleen toen papa en mama mij wegbrachten werd ik eventjes ziek en moest overgeven. Niet zo leuk dus, dit was de eerste keer in mijn leventje (!!) dat ik moest overgeven. Gelukkig hadden we reserve kleertjes bij, dus heb ik die meteen aangekregen. Nadat ik een flinke tuk heb gedaan ging het gelukkig weer beter met me. 

 

De week erna heb ik even verstopt gezeten!! Zo erg zelfs dat ik niet meer wilde eten en toen ik eenmaal dan alleen een toetje op at kwam het er aan de bovenkant weer uit. Mama is toen Roosvicee Laxo gaan halen en na een beker van dat spul begon het los te komen. Gelukkig, want als je verstopt zit, is dat niet fijn!! Dat weekend hadden we een BBQ van onze straat. Dit jaar werd dat bij ons gevierd. ’s Middags werd er voor de kindjes een fotospeurtocht gehouden en ik heb zelf meegelopen en natuurlijk ook de aanwijzingen van de foto’s gezocht! Na de speurtocht waren er frietjes, frikadellen en worstjes. Dit keer moesten we niet van een bordje eten maar mochten we van de tafel eten. Ook de mayo en de curry lag gewoon op de tafel! Dit was heel grappig!! Om 19.00u werd de BBQ voor de grote mensen aangezet, maar een klein uurtje daarna was het voor mij alweer bedtijd. Zondags zijn we met de familie de Hoon gaan uit eten in Mariahout. Dit omdat de oma van papa dit jaar 80 is geworden en dit toch met de hele familie wilde vieren. Er waren nog meer kindjes en dat was gezellig! Tussen het eten door gingen we dan even rondlopen of even in de speelkamer spelen! 

 

Vorige week zaterdag was Mitchell jarig, hij werd 14. Na mijn schoonheidsslaapje zijn we naar Nuenen gegaan op feest. Het was lekker weer dus hebben we buiten gezeten. Ik heb me daar prima vermaakt, dat kan ook niet anders want mijn grote vriend Banjer (de hond) was ook thuis! Vrijdags waren we ook even naar tante Angelique gegaan en had ik nog een cadeautje gekregen van hun, vanuit Spanje, waar hun op vakantie waren. Ik heb een heel stoer FC Barcelona tenue gekregen! Het is nog een beetje te groot, maar daarom kan ik het volgend jaar mooi aan!! Super bedankt tante Angelique en ome Frits!! Kei cool. Daar kan ik volgend jaar mooi de stoere jongen mee uithangen!! 

 

Zondag hadden we ook feest! Walter werd 40. Mama is ’s morgens heel vroeg op pad gegaan met Ilse om de boel rond Walters huis te versieren. ’s Middags zijn we op feest gegaan. Mijn vriendinnen Danique en Gwenn waren er ook! Natuurlijk waren Jarl en Maud er ook. Er waren nog meer kindjes hoor, maar die ken ik niet zo goed. Toch heb ik me prima vermaakt en heb heerlijk gesnoept daar. Avondeten heb ik daarom maar overgeslagen!! Hi hi. Onderweg naar huis hebben we opa en oma de Hoon opgepikt. Het was dat weekend kermis in Beek en Donk en daar wilde we toch wel even heen. Er stond een reuzenrad en ben daar samen met mama in geweest. Ik vond het geweldig!!! Ook ben ik nog in de draaimolen geweest en heb ik eendjes gevist! Ik keek mijn ogen uit op de kermis, geweldig al die lampjes en muziek. Na die drukke dag ben ik ’s avonds heerlijk in slaap gevallen. 

 

Dinsdag ben ik zoals altijd naar opa en oma in Schijndel gegaan. Normaal haalt mama mij daar in de middag dan weer op. Maar deze dinsdag niet. Opa en oma zouden mij naar Beek en Donk brengen. Ze zijn bij ons blijven eten en daarna zijn we met z’n allen nog even naar de kermis gegaan. Toen ik het reuzenrad weer zag zei ik; daar titten (= daar zitten)!! Dus ben ik met mama en opa nog een keer in het reuzenrad gegaan. Verder heb ik nog in de draaimolen gezeten, heb ik eendjes gevist en touwtje getrokken!! Eenmaal thuis lekker in bad gegaan en toen was het al snel half 9 voordat ik bedje lag.

 

Afgelopen woensdag heb ik ’s middags niet geslapen. We zouden ’s middags weggaan dus had mama mij op tijd op bed gelegd. Maar ik wilde niet gaan slapen. Ik lag lekker te kletsen en te spelen op mijn kamer. Na ruim een uur heeft mama mij maar weer aangekleed en zijn we naar Schijndel gegaan. We gingen op visite bij een vriendinnetje van mama (Danielle van der Heijden, hi hi grappig he!!). Zij heeft 2 kinderen, Janice en Jaimy. Ik heb daar heerlijk gespeeld. Janice is al wat groter en is heel erg lief voor mij. Jaimy is 4 en daar heb ik heerlijk mee liggen ravotten!! We zijn allebei jongens, en niet alleen zijn we jongens, maar we halen ook allebei jongensstreken uit, ha ha ha. Aan het einde van de middag werd ik toch wel moe, maar slapen ho maar. Thuis ben ik eventjes op de bank gaan zitten om tv te kijken, dat was wel genoeg rust voor de dag. 

Vanmorgen heb ik eerst lekker uitgeslapen. Toen belde oma Jose om half 9. Of we zin hadden om mee te gaan naar de dierentuin. Nou ja, das altijd heel erg leuk!! Dus hup snel de kleren aan, boterham eten en tas inpakken. Toen we gingen regende het een klein beetje maar toen we eenmaal daar kwamen was het droog. Tussendoor heeft het nog 1 keer heel hard geregend maar toen konden we gelukkig ergens schuilen. Ik vind het altijd reuze interessant al die dieren en heb dan ook heel wat gepraat tegen ze en naar ze gezwaaid! Tussen de middag hebben we daar ook gegeten, ik had een tosti, die vind ik altijd erg lekker. Toen we binnen zaten regende het ook weer even heel erg hard, maar ja, we zaten binnen dus dat gaf niks!! Na een ochtendje tussen de dieren ben ik toch wel erg moe geworden. In de auto naar huis kon ik al bijna mijn ogen niet open houden. Het is dat opa met mij achter in de auto zat, anders was ik denk ik in slaap gevallen. Eenmaal thuis was ik al snel in dromenland. 

Nou ik ga weer stoppen en snel nog wat foto’s in mijn fotoalbum zetten!!
Tot de volgende keer weer!

Dikke kus XXX

De vakantie is helaas weer voorbij...

25 augustus 2010

Onze 3 weken vakantie zit er helaas weer op! Het gewone leventje is weer begonnen.

In de eerste week van onze vakantie zijn we dinsdags met opa Thies en oma Annie naar het Dolfinarium geweest. Het was redelijk mooi weer dus daar hadden we geluk mee. Maar omdat het zo’n mooi weer was, was het ook meteen de drukste dag van het jaar daar. De pret was er niet minder om hoor! Ik vond het geweldig al die ‘visjes’! We hebben een paar shows gezien en zijn bijna bij elke dier wezen kijken, ik zwaaide dan vol enthousiasme naar hun. Vooral die dolfijnen die je onderwater kunt kijken vond ik helemaal super! Ik heb daar ook een hele tijd staan te kijken en elke keer als er een voorbij kwam zei ik; oooohhh en moest lachen! 

 

De rest van de week hebben we lekker een beetje aangerommeld. Spullen klaar leggen voor onze vakantie!! En van vrijdag op zaterdagnacht was het dan zover!! Onze reis naar Frankrijk voor 2 weken ging beginnen. We zijn ’s nachts om 1.15u thuis weggereden. En als je denkt dat ik dan lekker in de auto verder ga slapen heb je het helemaal mis!! Ik heb in totaal de hele heenreis maar 3 kwartier geslapen. Ik vond het wel prima zo. Lekker een beetje rondkijken en af en toe een dvdtje kijken, boekje lezen of met wat anders spelen. Onderweg zijn we een paar keer gestopt om even de benen te streken, te eten, koffie en een plasje voor papa en mama, ik een schone broek en gaan weer! Tegen half 2 ’s middags kwamen we op de camping aan. We mochten nog niet meteen in onze caravan dus zijn we eerste even de buurt gaan verkennen. Kijken waar we boodschappen konden doen, waar de bank was en van die dingen. Tegen 3 uur konden we wel de caravan in. We hadden een heel mooi plekje met een nieuwe caravan. Voor de caravan was een houten veranda met een luifel!! Zo hadden we altijd een beetje schaduw. Toen de spulletjes uit de auto waren ben ik effe een tukje gaan doen, dat was wel nodig! En ook op de camping sliep ik in een groot bed, goed he! Op mijn slaapkamer waren 2 grote bedden, de ene daar sliep ik op en de andere hadden papa en mama op z’n kant gezet zodat ik niet zo snel uit mijn bed zou rollen. Tijdens mijn tukje is mama boodschappen gaan doen in de supermarkt. Nou ja supermarkt, jeetje wat was die groot! Daar kon je echt alles kopen. Je kon het zo gek niet bedenken of ze hadden het daar, scooters bijvoorbeeld!! In een supermarkt, ha ha ha. 

 

We hadden echt vakantie en zijn dan ook niet super actief geweest. Beetje spelen, zwemmen (heel belangrijk), eten, af en toe een dvdtje kijken om een beetje uit te rusten, douchen en ga zo maar door. Het douchen vind ik trouwens wel erg leuk. Thuis ga ik bijna altijd in bad, maar dat hadden ze daar niet dus ging ik in de douche. Geweldig. Ik kan het zelfs ook zeggen. Thijsje douche!! Op de vakantie deed ik papa en mama ook heel goed helpen hoor! Het plastic en glas werd daar apart gehouden van het overige afval. Als we dan een aantal plastic of glazen flessen hadden mocht ik meehelpen deze weg te brengen. Ik vond mezelf dan heel stoer en wilde de flessen dan ook zelf in de bak gooien! 

 

De eerste woensdag hebben we een uitstapje gemaakt. We zijn naar Montélimar geweest. Daar hebben we de Nougatfabriek bezocht! Mjammie jammie, allemaal snoepjes hadden ze daar!! Het was niet echt heel groot dus zijn we daarna ook nog naar het stadje zelf geweest. Het was er markt dus zijn we daar ook even overheen gelopen! 

 

Vrijdags zijn we ook van de camping afgegaan. Toen zijn we ’s morgens al naar een meertje gegaan; Lac du Champos! In de ochtend was het een beetje bewolkt dus toen heb ik lekker in de speeltuin daar gespeeld. Tussen de middag kwam het zonnetje lekker door, dus hup de zwembroek aan en spelen in het zand en water. Tussen de middag daar ook lekker een stokbroodje gegeten, slapen heb ik die dag niet gedaan. Ojawel, een klein tukje in de auto. Ik vond het wat geweldig daar. Lekker kliederen met water, zand, modder. Geweldig. 

 

Toen was onze eerste week alweer voorbij. Het was de hele week super weer. Veel zon en zo’n 31 graden. Ben ook wel een beetje bruin geworden. Slapen deed ik ook heel goed. Natuurlijk mocht ik ’s avonds wat langer opblijven, ’s morgens bleef ik dan ook wat langer in mijn bedje liggen. De meeste dagen werd ik zo tegen half 9 wakker! Papa en mama vonden dit wel oke! 

 

Zaterdag het begin van onze tweede (en tevens laatste) week in Frankrijk. Christian, Ilse, Danique en Gwenn zouden deze week ook komen. En ja hoor, al vroeg in de ochtend zagen we ze over de camping lopen. Ze waren er vroeg dus konden ze nog niet de caravan in. Ze zouden de caravan naast ons krijgen!! Leuk he!! We zouden voor een week buren worden! Die avond hebben we gezellig met z’n alle bij de McDonalds gegeten. Ik had heerlijke frietjes en kipnuggets op!! 

 

De laatste week was het weer wat wisselvalliger. Niet slecht hoor, maar wel meer bewolking.

Omdat zondag de dag bewolkt begon hadden we besloten om met z’n alle naar Hostun te gaan. Daar zou een kabouterboerderij zijn, met trollen, gnomen en natuurlijk kabouters. Toen we alle kabouters hadden gezien hebben we daar nog even in de speeltuin gespeeld. In Hostun was het trouwens super weer! Bijna geen wolkje aan de lucht. Dat werd wel anders toen we weer naar de camping reden. We zagen al donkere wolken en het begon zelfs een beetje te regenen. Wat bleek; had het op de camping vanaf 1 uur al geregend!! Hadden wij mooi geluk want wij kwamen pas weer ‘thuis’ tegen 5 uur!! 

 

De volgende dag was het ook bewolkt en zijn we naar een hele grote speelgoedwinkel geweest. Daar heb ik een loader gekregen en een bakwagen. Hier heb ik de rest van de vakantie veel mee gespeeld. Steentjes voor in de bak van vrachtwagen doen en dan er weer uit gooien. ’s Avonds zijn we op de camping gaan uit-eten en na het eten zijn we naar de mini-disco geweest waar ik ook een klein beetje heb mee gedanst! Ook zijn we nog een dagje naar het stadje Valence geweest. Daar hebben we een beetje rond gewandeld om daarna naar Park Jouvet te gaan. Dit is een heel mooi groen park. Er is een speeltuin bij en door het park rijdt ook een treintje. Mama, Danique en ik zijn met het treintje meegegaan. We mochten 2 rondjes!!

 

De dagen erna was er gelukkig weer wat meer zon dus hebben we weer lekker veel gezwommen!! Ook zijn we nog een keer naar de mini-disco geweest. ’s Avonds als wij kindjes op bed lagen gingen de papa’s en mama’s gezellig met z’n alle op het terras voor de caravan zitten met een borreltje en een biertje. Vrienden van de papa en mama van Danique en Gwenn waren ook op die camping dus die kwamen dan ook gezellig! 

 

Vrijdags zijn we ’s morgens naar de krokodillenfarm in Pierrelatte geweest. Het was een soort van hele grote kas waar heeeeel veel krokodillen en schildpadden waren!! Ik vond het geweldig om te zien en zei telkens; kroko, soms zei ik er ook nog dil achteraan en dan was het woordje compleet! Toen we terugkwamen op de camping zijn de mama’s en kindjes lekker gaan zwemmen terwijl de papa’s boodschappen gingen doen voor de laatste avond en de terugreis. Helaas was het die zaterdag afgelopen! Na alles in de auto te hebben gepakt en we de sleutel hadden afgegeven waren we klaar voor de terugreis. Om 9.15u zijn we daar vertrokken. We hebben met 2 auto’s achter elkaar aan gereden. Dit was gezellig als we stopten. We hebben zelfs een keertje een klein beetje ge-picknick-t!! grappig toch! De reis ging heel goed en ook deze keer heb ik bijna niet geslapen. In totaal 40 minuutjes, maar daar had ik genoeg aan denk ik want ik was helemaal niet vervelend! Om 19.45u kwamen we weer in Beek en Donk aan. 

 

Ik heb een super leuke vakantie gehad! De eerste week met z’n 3tjes en de tweede week met z’n 7e!! Christian, Ilse, Danique en Gwenn; jullie ook bedankt voor de leuke vakantie!! 

 

In de vakantie heb lekker veel ijsjes gegeten. Mjammie; Thijsje ijsje zei ik dan, ha ha ha. Ook ben ik wat meer gaan praten. Het lijkt er zelfs ook op dat mijn haartjes iets meer zijn gaan groeien, hi hi. 

 

Nu is het gewone leventje weer begonnen. Maandag is papa weer gaan werken en gisteren mama weer. Maandag was mama nog vrij om alle wasjes te doen en de spulletjes op te ruimen. Ik ben maandag ook weer naar het KDV geweest, daar heb ik weer lekker gespeeld met de rest van de kindjes. 

 

Nu ik mijn verhaaltje heb geschreven ga ik ook maar eens wat foto’s en filmpjes uitzoeken om op deze site te zetten!! 

 

Dikke kus XXX

Ik slaap in een groot bed!!

28 juli 2010

Ook de afgelopen weken heb ik natuurlijk niet stil gezeten.

Een paar weken geleden hadden papa en mama een feestje van Alex en Dounia. Ik mocht lekker bij Sam en Wessel gaan logeren. Het was super warm weer dat weekend. Ik heb me daar dan ook prima vermaakt in het zwembadje wat ze hadden staan. Deze keer mocht ik bij Wessel op de kamer. Dit was zo afgesproken omdat ik de vorige keer bij Sam had geslapen. ’s Nachts had het heel erg hard geonweerd, maar ik heb overal heerlijk doorheen geslapen!! Zondag tegen het einde van de ochtend kwamen papa en mama mij weer ophalen!! 

 

Woensdag 14 juli kwamen Lynn, Mirre en hun mama bij ons. Het was heerlijk weer dus hebben Lynn en ik lekker in ons zwembad gezwommen!! Tussen de middag waren de dames bij ons broodjes blijven eten. Mama en ik hadden die ’s morgens even met de fiets gehaald. Mirre is nog maar heel klein (alhoewel ze al enorm is gegroeid). Ik was helemaal weg van haar. Ik kan haar naam niet uitspreken maar zeg dan maar gewoon baby!! Hi hi. ’s Middags na mijn slaapje zijn we op feest geweest bij mijn buurjongen Andrew, hij werd 5 jaar. 

 

Zondag 18 juli zijn Richard, Dijanne, Teun en Gijs bij ons geweest. Dat zijn al grote jongens, maar ook met hun kon ik me prima vermaken. Ze hadden een cadeautje voor me meegenomen. Een soort waterkanon!! Nou je begrijpt natuurlijk wel dat dat een groot succes is!! Even water erin pompen en dan het water eruit duwen! Geweldig, zeker als er dan iemand nat wordt!! Ha ha ha ha. 

 

Vorige week vrijdag hadden papa en mama 2 feestjes. Een BBQ van mama haar werk en de verjaardag van Joke. Ik mocht deze keer bij opa en oma De Hoon slapen!  Het was heel gezellig en heb fijn gespeeld! Opa en oma hebben een hond die Rosco heet, maar ik noem hem de hele tijd Coco. Ach ze weten dan ook wat ik bedoel toch!! Ik vind Rosco reuze interessant alleen is hij een beetje te wild voor mij. 

 

Omdat ik zaterdagochtend dus nog bij opa en oma was zijn papa en mama naar de Ikea gegaan. Daar hebben ze voor mij een juniorbed gekocht. Zondagmorgen hebben we het bed met z’n drieën in elkaar gezet. Toen het bed in elkaar stond en opgemaakt was ben ik er meteen ingesprongen! Wauw wat geweldig! Ik trok meteen het dekentje over me heen en ging liggen. Daarna klom ik er heel de tijd op en weer vanaf! Dat gaat heel goed. Omdat het een juniorbed is, is hij ook niet zo hoog en maar 1.60m lang. Maar das voorlopig groot genoeg voor mij. ’s Middags heb ik meteen mijn middagtukje erin gedaan. Het duurde niet heel lang of ik was in dromenland. Na mijn slaapje kwamen opa Thies en oma Annie even op de koffie. Ik heb ze natuurlijk heel trots meteen mijn nieuwe bedje laten zien! Ook zij vonden hem heel mooi. Die avond duurde het ‘iets’ langer voordat ik ging slapen, anderhalf uur wel te verstaan. Mama is dan ook regelmatig naar boven gekomen om me weer in bed te leggen of om me goed te leggen. De ene keer had ik al mijn schoenen uit de lade gehaald, de andere keer mijn speelgoedton leeg gemaakt. Weer een andere keer stond ik (met slaapzak aan) aan de deur te kloppen en te roepen, en nog een andere keer stond ik achter de gordijnen tegen de verwarming te slaan. Uiteindelijk ben ik toch heerlijk in slaap gevallen en moest papa mij ’s morgens wakker maken. Het is ook een hele ervaring om in zo’n bed te liggen en te gaan slapen!! Maandag en dinsdagavond ging het weer heel goed! Als ik mijn pyjama aan heb en ik word op bed gelegd zeg ik meteen; boekje, en wijs naar de kast waar mijn boekjes in staan. Ze lezen dan een verhaaltje voor en daarna ga ik lekker slapen. 

 

Vanmorgen zijn we lekker weer naar de markt gelopen. Even wat boodschapjes gedaan. Ik hoop dat het vanmiddag droog blijft want dan gaan we misschien nog wel even een stukje fietsen!! Wat jammer trouwens he, van het weer. Is het een paar weken heerlijk tropisch weer geweest, nu is het even weer wat minder. Hopen dat het hele mooie weer snel weer terug komt! 

 

Heb ik trouwens al verteld dat ik verzot ben op aardbeien!?! Ik noem ze aaaaaaaabeien. Als de koelkast open is en ik zie ze dan blijf ik dat net zolang roepen totdat ik er een paar krijg, hi hi. Hoezo een eigen wil!?! 

 

Komend week hebben we ook al van alles op de planning staan. Zaterdag hebben we feest van Robert-Jan en Sandra, zondag gaan we even naar opa en oma De Hoon want dan is het hun trouwdag! Maandag gaan we op kraamvisite bij Bram! Dat vind ik leuk, want baby’s vind ik reuze interessant. Ik ben er ook heel lief voor. Wil ze graag aaien en een kusje geven!! 

 

Nou tot de volgende keer! 

 

XXX

Ik ben 2 !!!

07 juli 2010
Nu ben ik dus echt 2 jaar!
Het begon eigenlijk donderdag al op het kinderdagverblijf. Want ook daar wordt mijn verjaardag natuurlijk gevierd. Mama kwam om 9.00u met de traktaties. De juffen hadden een mooie kroon voor mij gemaakt en natuurlijk mocht ik op de feeststoel zitten. Daarna  hebben de juffen en de kindjes liedjes voor mij gezongen en mocht ik 2 kaarsjes uitblazen. Toen dat met behulp van Suzan was gelukt is mama de traktaties uit gaan delen. Mama had piratenbootjes gemaakt met een koek en een schatkistje vol snoepjes. We hebben er heerlijk van gesmuld. 
 
Zaterdag was de dag dat ik echt jarig was. ’s Morgens heb ik het cadeautje van papa en mama uitgepakt en heb ik nog lekker buiten gespeeld met water. ’s Middags om half 3 begon mijn feestje dan echt. En wauw wat ben ik jarig geweest zeg! Ik ben flink verwend met heel veel cadeautjes. Er waren veel grote mensen en kindjes op mijn feestje. Het was mooi weer dus we hebben het buiten gevierd. Papa en mama hadden een grote partytent opgezet omdat ze ook regen hadden voorspeld. Rond 18.00u heeft het heel even geregend toen we zaten te eten, maar gelukkig zaten we allemaal droog. Alhoewel ik en Sam het geweldig vonden om lekker in de regen te spelen, het was toch niet koud. ’s Middags heb ik met de andere kindjes heerlijk gezwommen! Ik was ook lekker vrolijk die dag en bij elk cadeautje dat ik open maakte zei ik;’ooooohhh’, zo grappig. Uiteindelijk ging ik rond 21.00u naar bedje. 
 
Zondag moesten alle cadeautjes natuurlijk uit de verpakking gehaald worden om even mee te spelen. Ik had een waterbaan gekregen en die viel enorm goed in de smaak! Water pompen en de bootjes laten varen! Ook  met de rest van de cadeautjes heb ik gespeeld. Ik was nog wel erg moe van de dag ervoor dus lag ’s middags en ’s avonds vroeg op mijn bedje. 
 
Maandag weer naar het KDV waar ik heel hard was gevallen! Gister naar opa en oma in Schijndel en vandaag weer thuis bij mama. 
 
De week voor mijn verjaardag was papa lekker 3 dagen vrij!! Heerlijk was dat. Het was mooi weer dus heb ik veel in het zwembadje met water gespeeld. Mijn buurjongens en Sam en Wessel zijn ook nog een keertje komen zwemmen, zo gezellig!! Papa heeft ook geklust in die dagen. Hij heeft een mooie schommel voor mij gemaakt samen met behulp van opa Thies. Tante Annemieke was die week ook jarig, dus daar zijn we woensdagmiddag geweest. Ze hadden ook een klein badje opstaan, toen Sam en Wessel er ook waren heb ik me daar dan ook prima vermaakt! 
 
Het weekend voor mijn verjaardag ben ik nog gaan logeren in Nuenen! Geweldig! Bij tante Angelique en ome Frits woont ook een hond die Banjer heet. Nou das dus echt mijn vriendje hoor. Ik roep de hele dag niets anders dan Banjer. ’s Avonds zijn we naar de Mc Donalds geweest. Tante Angelique’s andere neefje Denzel was ook meegegaan. Super gezellig. Daarna mocht ik daar nog even blijven spelen. Hij heeft ook zo’n coole waterbaan, gaaf hoor! 
 
Nou dat was het weer even voor vandaag. Straks nog even lekker met water spelen denk ik.
Oja, vrijdag ga ik trouwens bij mijn vriendje Stijn spelen! Leuk he!! En het weekend ga ik alweer logeren! Deze keer bij ome Werner, tante Annemieke, Sam en Wessel. Wessel had laatst aan papa gevraagd wanneer ik een keertje bij hem kwam logeren. Leuk he!
 
Dikke kus Thijs XXX

PS: we hebben nieuwe foto's geplaatst in de albums van juni en juli! Dus ga maar eens even kijken zou ik zeggen! 

Aftellen tot mijn 2e verjaardag!!

23 juni 2010

Hier ben ik weer. Je kunt merken dat het mooier weer is. We zijn nu lekker vaak aan het buiten spelen dus heb ik iets minder tijd gehad om mijn dagboek bij te houden. Oeps, sorry! 

 

Ondertussen heb ik natuurlijk van alles meegemaakt. Alleen ga ik dat niet allemaal uitgebreid opschrijven!! Dan ben ik zo lang bezig. Ik ga proberen om toch weer wat vaker te gaan schrijven in mijn dagboek, zodat ik jullie een beetje beter op de hoogte kan houden, hi hi. 

 

We zitten natuurlijk helemaal in het WK voetbal, en afgelopen zaterdag moest Nederland tegen Japan voetballen. We zijn dat bij de familie Van de Middegaal in Schijndel gaan kijken. Maar omdat het om half 2 was lag ik natuurlijk te slapen. Ik heb de wedstrijd aan de binnenkant van mijn ogen gekeken, en volgens mij was die wedstrijd veel spannender dan die op de televisie!! Ha ha ha. Na het voetbal zijn we weer naar huis gegaan, want mama moest die avond al op tijd weer weg!! Een avondje met wat dames; eerst uit eten, daarna naar de bios om vervolgens lekker op een (verwarmd) terras te gaan zitten! 

 

Zondag was het natuurlijk papadag. Ik was al om 7 uur wakker, dus kwam mama mij uit bed halen. Samen met de cadeautjes gingen we naar papa die nog op bed lag. Ik had een hele mooie ‘papa’-mok vol met snoep en een Formule 1 geurtje met pet gegeven. Maar het mooiste cadeautje was toch wel mijn knutselwerkje. Op het KDV had ik een hele mooie stropdas voor papa gemaakt!! Daarna zijn we lekker met z’n 3tjes gaan ontbijten. Die dag zijn we ook even bij de papa’s van papa en mama geweest. Ook hun hebben we verwend! 

 

Gister was ik weer een dagje bij opa en oma in Schijndel. Vanuit daar gingen mama en ik naar het consultatiebureau. Hup weer op die weegschaal; 10,5 kilo. Daarna moest ik tegen de muur aan gaan staan om te kijken hoe lang ik ben; 81,7 cm. Oke, ik ben dus klein, dat zeiden ze daar ook, maar ik ga mooi met de curve mee dus dat is goed. Verder hebben ze wat spelletjes met mij gedaan om te kijken wat ik al kon. Ze waren tevreden over me. Nu hoef ik daar pas over een jaar naartoe, rond mijn 3e verjaardag! 

 

Vanmorgen zijn mama en ik even naar de markt gelopen en hebben we wat boodschapjes gedaan. Vanmiddag gaan we misschien nog wel eventjes een stukje fietsen. 

 

Komend weekend hebben papa en mama het ook druk. Vrijdagavond gaan ze zweefvliegen!! Gaaf he!! En zaterdag hebben ze een personeelsuitje van het RDW. Leuk hoor!! Ik mag dan gaan logeren!! 

 

Nou ja en dan natuurlijk volgend weekend!! Dan word ik 2 jaar!! Hiep hiep hoeraaa!! We zijn echt aan het aftellen. Hoop dat het dan mooi weer is, dan kunnen we lekker buiten mijn verjaardag vieren. Met een mooi zonnetje erbij is dat toch altijd leuk! Mama is al druk traktaties aan het maken voor op het KDV. Donderdag 1 juli komt ze om 9.00u naar school om daar mijn verjaardag te vieren. Spannend allemaal he! 

 

Dit was het weer voor vandaag.

Volgende keer misschien weer wat uitgebreider. Dan vertel ik waarschijnlijk over mijn 2e verjaardag!! 

 

Dikke kus!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.