Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Update

02 juni 2010

Hoi allemaal, 

 

Wat gaat de tijd toch snel he!! Nog een maandje en dan word ik alweer 2 jaar!! Hopen dat het dan net zo’n mooi weer is als nu, dan kunnen we het lekker buiten vieren. 

 

Even een update van de afgelopen weken. Woensdag 19 mei zijn mama en ik na mijn schoonheidsslaapje naar Eindhoven gegaan. Naar een schoenenwinkel, want ik had alleen nog maar echte winterschoentje en het werd nu wel tijd voor andere schoentjes. Ook weer een maatje groter. Eerst moest ik met mijn voetjes op een apparaatje gaan staan, zo konden ze mijn maat bereken. Voor nieuwe schoenen had ik maatje 21 nodig. Kheb verschillende schoentjes aan gehad. Maar voor mij was er toch 1 paar die eruit sprongen. Zilver met rood. Ik heb ze tot 3 keer toe uit het rek gepakt. Mama had een ander schoentje voor mij gepakt. Aangepast en even op gelopen. Mama vond ze erg mooi, maar ik liep toch weer terug naar het andere schoentje. Deze mocht ik ook even aanpassen. Ook deze stonden heel mooi en liepen lekker. We zijn uiteindelijk met 2 paar nieuwe schoenen de winkel weer uitgelopen!! 

 

Vrijdags (21 mei) ben ik weer gaan zwemmen!! Heerlijk. De badmeester, Tim, deed mij telkens plagen en ik vind dat maar wat leuk!! Van de mat af glijden vind ik ook erg leuk, en zelfs het van de kant af in het water vallen is super!! ’s Middags zijn we samen met oma Jose even naar de diertjes gefietst, ons oude brood wegbrengen. Deze keer heb ik zelf niet zoveel van het brood gesnoept en heb het brood zelf gegeven. Een geitje kwam het uit mijn handje eten! Lief he! Daarna zijn we nog even doorgefietst naar het tuincentrum waar mama wat bloemetjes heeft gekocht. 

 

Zaterdags zijn we even gaan winkelen en hebben we een proefrit gemaakt met een Skoda. Het was super lekker weer dit weekend. Zondags zijn we naar Dierenrijk in Nuenen geweest. Dit is een dierentuin. Ik vond het helemaal super al die diertjes! Omdat ik niet in de buggy wilde zitten heb ik bijna de hele trip zelf gelopen. Sommige dieren zaten los en kon je aaien, dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Tegen een geit die ergens stond heb ik zelfs een heel verhaal verteld! Hij zei alleen niet veel terug, hi hi hi. Het was best warm in de dierentuin dus hebben we maar 2 keer een ijsje gegeten, mmmm. Toen we thuis kwamen heb ik even in de tuin gespeeld op mijn blote voeten. Opeens begon ik heel hard te huilen!! Ik was geprikt door een bij. Mama had het plekje meteen uitgezogen dus het werd geen grote bult. Maar toch heb ik er nog wel last van gehad die dag. Het lopen deed in het begin een beetje pijn!! 

 

Maandag waren we ook vrij omdat het 2e pinksterdag was. Het was de trouwdag van papa en mama!! ’s Middags zijn de opa’s en oma’s, ome Werner en tante Annemieke nog even op een taartje geweest. We hebben lekker buiten kunnen zitten en ik heb me prima vermaakt, voornamelijk in de zandbak! De opa’s en oma’s zijn ook nog lekker blijven eten! Gezellig he! Na het eten ben ik lekker in bad gegaan, en daarna niet naar bed hoor! Al was ik wel moe. Ik ging met opa Thies en oma Annie mee en ben daar blijven slapen. Dit was lekker praktisch. Zo kon ik die dag uitslapen en hoefde papa mij niet ’s morgens vroeg weg te brengen! 

 

Vorige week woensdag is oma Jose bij ons in huis geweest overdag. Mama moest even weg voor haar nagels! Donderdag was mijn grote nicht Sam jarig. Zij is 8 jaar geworden. We zijn die dag niet naar haar toe gegaan want ze vierde het dat weekend erna. 

 

Afgelopen vrijdag was papa vrij en is hij lekker met mij gaan zwemmen. Dat was lang geleden dat hij mee is gegaan dus moest ik wel even laten zien wat ik allemaal al kan! Hij vond het super! Misschien dat ie deze vrijdag ook wel mee gaat, want dan is papa weer vrij! Aan het einde van de middag zijn opa en oma in huis gekomen. Papa en mama hadden een feestje van mama’s werk, omdat zij 10 jaar in dienst is! Het was een gezellig feestje. Zaterdag hadden we ook feest. Het feestje van Sam. Omdat het heerlijk weer was, werd het feestje buiten gehouden. Er waren nog meer kindjes dus we hebben lekker gespeeld en gesnoept!  Sam vond haar cadeautjes erg leuk, gelukkig maar. Ik had ook een cadeautje gegeven aan haar. Zondag vierde mama haar verjaardag, ze was pas de dag erna jarig, maar heeft het op die dag gevierd. Het was een drukke dag. Toen ik wakker werd ’s middags was er al best veel visite, en daar heb ik het dan niet zo op. Dan word ik ineens heel verlegen en wil ik bij iemand zitten. Maar na een tijdje ging het weer beter en ben ik mee gaan spelen met de andere kindjes. Helaas was het niet zo’n mooi weer dus was het feest binnen. Aan het einde van de middag was het even droog dus zijn we toch heel even in de tuin gaan spelen. 

 

Vandaag zijn mama en ik ook weer vrij. Vanmorgen zijn we op de thee geweest bij Lynn en Mirre en hun mama. Kheb op zich lekker gespeeld al deed ik Lynn soms wel duwen. Dat mag natuurlijk helemaal niet dus heb ik een paar keer op de grond gezeten voor straf. Ze hebben daar een super leuk speelhuisje dus daar kon ik me wel in vermaken! 

 

Komend weekend hebben we ook weer vanalles op de kalender staan. Zo is bijvoorbeeld vrijdag oma Annie jarig en komen zondag Robert-Jan, Sandra, Joni, Jade en Sam hierheen. Voor alle verjaardagen! Want Jade is dezelfde dag jarig als mama dus konden ze niet bij elkaar op feestje. Joni is maandag jarig dus had het ook vorige week samen met Jade gevierd. Dus voor al die verjaardagen hebben we zondag nog een beetje feest!! 

 

Nou ik ga er weer een eind aan breien want het is veel te mooi weer, hier moet ik van genieten! 

 

Dikke kus XXX

Alweer half mei...

19 mei 2010

Hallo allemaal, daar ben ik weer. Het is alweer 3 weken geleden dat ik een stukje heb geschreven, dus vond het daar wel weer tijd voor. Het gaat (volgens de weermannen) vanaf nu weer wat beter weer worden. Daar zijn we ook wel aan toe. Want jeetje wat is het rotweer geweest de afgelopen weken. Regen en kou! Jammer voor alle kindjes in de meivakantie.

Ik heb geen meivakantie gehad. Zit nog niet op school dus hoef me daar ook niet aan te houden. Wel hebben we vorige week een lekker lang weekend gehad met Hemelvaart!! 

 

Ook heb ik de afgelopen weken natuurlijk niet stil gezeten, maar om nou alles op gaan te schrijven wat ik heb gedaan!!? Dat wordt te veel denk ik hi hi. Maar toch ga ik een paar dingetjes opschrijven. Met Koninginnedag zijn we naar Schijndel geweest. Naar Joni, Jade en Sam (en de papa en mama natuurlijk). We zijn daar even naar een vrijmarkt geweest. Het was heel leuk, alleen was het niet zo’n mooi weer. Daarna zijn we ook nog bij hun blijven eten, gezellig!! Sam en ik zaten naast elkaar aan tafel en hadden de grootste schik! Dat hele weekend was trouwens druk! Zaterdag hadden we 2 feestjes! Maud werd 6 en na dat feestje zijn we ook nog even op feest geweest bij Mirelle, de vriendin van ome Maik. 

 

Vrijdag 7 mei ben ik weer wezen zwemmen. Ik vind dat echt super leuk! Alleen drijven en van de grote mat af in het water glijden, dat vind ik het leukst! Na het zwemmen zijn Remco en zijn mama nog even bij ons een koppie thee wezen drinken!! De zondag erna was het Moederdag. ’s Morgens zijn papa en ik naar mama gegaan, ze moest even op bed blijven wachten op ons hadden we gezegd. Ik heb de cadeautjes zelf aan mama gegeven, goed he! Ik had op het KDV een heel mooi knutselwerkje gemaakt. Een soort van kaarshoudertje, zal wel een foto in het album zetten. Ook had ik thuis nog gekleurd voor haar. Ze vond het super mooi, maar ze moest ook nog de cadeautjes uitpakken. Heerlijke bonbons en mooie oorbellen. Ja we hadden mama flink verwend!! 

 

Donderdag 13 mei was het Hemelvaartsdag, dus een extra dagje vrij voor iedereen. We zijn met Walter en Marlie naar de jaarmarkt in Aarle-Rixtel geweest. In het begin was ik heel verlegen en stil, maar later is dat helemaal goed gekomen!! Het was heel gezellig, alleen ook die dag was het niet zo’n mooi weer, koud zelfs. Normaal gaan we daar altijd op een terrasje zitten, maar deze keer hebben we dat maar niet gedaan. We zijn naar Walters huis gegaan en hebben daar een flinke kop warme thee gedronken (nou ja, de grote mensen dan). We mochten bij hun blijven eten dus hebben we dat gezellig gedaan, alleen had ik niet veel honger. Had van te voren al flink gesnoept van koekjes en chipjes! Hi hi. Vrijdags waren papa en mama ook thuis. Toen zijn we inkopen gaan doen om onze tuin zomerproof te maken, ziet er weer heel gezellig uit met al die bloemetjes! Ook hebben we die dag een proefrit gemaakt met de Toyota Prius. Papa gaat via z’n werk een auto leasen. 

 

Zaterdag zijn we op kraamvisite geweest bij Evi. Zij is het zusje van Stijn, mijn grote vriend!! Het is zo’n mooi meisje. Ik vond het leuk om naar haar te kijken en haar heel voorzichtig te aaien! De papa van Stijn en Evi had ’s morgens een heel cool speelhuis met trap en glijbaan in elkaar gezet. Dus ja, die moesten wij natuurlijk even uitproberen. Nou ik kan je vertellen dat hij geslaagd is. Wauw, een heel mooi houten speelhuis, met daaronder een picknickset! En die glijbaan, die gaat super hard!! Hun mama heeft foto’s gemaakt, dus die komen nog wel een keertje op de site!! 

 

Zondag zijn op visite geweest bij Leon, Thelma, Dion en Leco in Assendelft. Na mijn boterham zijn we om half 12 in de auto gestapt! Khad lekker even een uurtje geslapen in de auto dus had mijn accu weer een beetje opgeladen. Het was heel gezellig! In het begin was ik weer een beetje verlegen, maar toen dat voorbij was heb ik heerlijk gespeeld en hebben de papa’s en mama’s bijgekletst! Ze hadden daar leuk speelgoed! Een trampoline (daar ben ik gek op) en een hele stoere politiemotor op accu. Even wennen hoe dat werkt maar ik had een smile van oor tot oor, hi hi. Thelma had heerlijke pasta gemaakt en ik heb het me dan ook goed laten smaken!! Na het een bakje koffie weer op weg naar huis, in de auto was ik al snel in dromenland. Eenmaal thuis tanden poetsen, pyjama aan en in mijn bedje. 

 

Komend weekend is het ook weer een lang weekend! Maandag zijn we allemaal vrij omdat het dan 2e pinksterdag is. Eens gaan kijken wat we het weekend allemaal gaan doen. Maandag is de trouwdag van papa en mama! 

 

Ik ga trouwens steeds meer kletsen en soms is het zelfs te verstaan, hi hi. Verder zit ik lekker in mijn vel. Ben wel vaak in het bijzijn van anderen eerst erg verlegen. Ik durf ze dan niet aan te kijken dus kijk ik maar naar de grond. Ben dan toch wel nieuwsgierig dus dan probeer ik via mijn ooghoeken te kijken of ik ze toch niet kan zien. Ziet er best komisch uit zeggen papa en mama. Ben ook een echte jongen, het liefst klim ik overal bovenop en dan houden papa en mama af en toe hun hart vast. Maar vaak lukt het me ook weer om er dan weer vanaf te komen. 

 

Nou op naar het mooie weer, want buiten spelen doe ik toch wel het liefste! 

 

Dikke kus Thijs XXX

Lente!!!

28 april 2010

Wat een heerlijk weertje he!! Nu kan ik lekker veel buiten spelen, want oooohh dat doe ik zo graag. Vind het heerlijk buiten. Lekker van de glijbaan af, zandtaartjes maken in de zandbak of gewoon buiten lekker rommelen en alles ontdekken. Geweldig!! 

 

De afgelopen 2 weken heb ik veel leuke dingen gedaan! Vrijdag 16 april ben ik na mijn slaapje met oma Jose en mama naar de Vrande in Helmond geweest. Dat is een dierenparkje. We hadden brood meegenomen voor de diertjes, maar stiekem vond ik het brood zelf ook heel lekker. Ik vond het allemaal erg interessant. We hadden ook een mama-eend met haar kleine kuikentjes gezien. Zo mooi! 

 

Zaterdags was het ook heel mooi weer. Toen zijn we met z’n drietjes naar de Kienehoef geweest. Dat is een speeltuin. Ze hebben daar een gedeelte voor de grotere kinderen en een gedeelte voor de kleinere. Nou en daar heb ik me dus prima vermaakt. Een hele grote zandbak met daarin speeltoestellen! Ik klom daar helemaal alleen op, zonder hulp en dan hup van de glijbaan af! Ook heb ik heerlijk geschommeld! 

 

Zondags kregen we visite van Gertje en zijn papa en mama. Gertje is een half jaar jonger dan mij maar is al zeker even groot als ik. Hij vond mijn speeltoestelletje ook heel erg leuk. Eerst een paar keer erop met hulp van z’n papa, maar al snel had hij het door en ging er alleen vanaf. We gingen telkens om en om van de glijbaan. Zo leuk!! 

 

Woensdag (21 april) zijn we ’s morgens bij Sandra en Sam op de koffie geweest. Ik was alleen niet helemaal in mijn hum. Kwilde niet echt spelen en alleen maar bij mama hangen. ’s Middags zijn we naar mijn vriend Remco geweest, want hij was jarig. Hij werd 2 jaar. Ze vierde het zaterdag de 24e maar omdat wij dan niet konden zijn we op z’n verjaardag zelf even langs geweest! De vrijdag erna zijn we ook weer samen gaan zwemmen. Het was voor ons al een hele tijd geleden dat we waren geweest. Ik vond het ook weer super!! Spetteren, liedjes zingen, alleen drijven in het water, geweldig gewoon!! 

 

Zaterdag hadden papa en ik een mannendag. Mama was naar een workshop van HELLP. Dit was erg zwaar geweest voor haar. Papa en ik hadden ons saampjes wel vermaakt! We hadden boodschappen gedaan en ’s middags zijn we een stuk gaan fietsen. Onderweg ook langs de diertjes om ons oude brood te brengen. Ook zijn we even gestopt om op een terrasje een ijsje te eten! Het was ook zo’n mooi weer!! 

 

Zondag was het natuurlijk ook weer heerlijk weer. Ik ben bijna de hele dag buiten in de tuin geweest. Opa Thies en oma Annie waren ’s middags bij ons en hebben ook bij ons gegeten. Ik had lekker de hele middag in de zandbak gespeeld. Zandtaartjes gebakken, hi hi hi. 

 

Vandaag was ook weer een lekkere dag!! Vanmorgen was oma Jose even bij mij in huis. Mama moest even weg voor haar nageltjes, dus oma en ik hebben fijn samen gespeeld. Vanmiddag zijn we even naar de stad geweest, maar helaas hebben we niet kunnen vinden wat we zochten. 

 

Morgen ga ik weer een lekker dagje op het KDV spelen. Het wordt morgen ook mooi weer dus ik denk dat ik weer veel buiten zal spelen! En na morgen hebben we allemaal een lekker lang weekend, want vrijdag is het Koninginnedag!! Het komende weekend hebben we het lekker druk. Zaterdag hebben we 2 feestjes waarvan 1 kinderfeestje dus das altijd leuk! Zondag gaan we op kraamvisite bij Mirre!! Ik ben heel benieuwd hoe ze er in het echt uit ziet. Mijn vriendinnetje Lynn zal wel een trotse grote zus zijn! 

 

Nou iedereen alvast een fijn lang weekend en tot de volgende keer!! 

 

Dikke kus XXX

Hoi

14 april 2010

Ja hoor, mijn laatste hoektandje is ook door!! Jippie! Daar kwam die zure luiers en het niet lekker zijn toch vandaan!! Ik heb nu in totaal al 16 tandjes en kiezen. Nu moeten alleen mijn achterste 4 kiezen nog. Maar die mogen van mij nog wel eventjes wegblijven. Ze zijn zo snel achter elkaar gekomen allemaal, en ik zit momenteel zo lekker in mijn vel. Begin alleen soms een beetje verlegen/eenkennig te worden. Als ik iemand (niet zo goed) ken ga ik heel stil staan met mijn hoofdje naar beneden. Heel stiekem kijk ik dan eventjes via mijn ooghoekjes. Ziet er op zich wel komisch uit hoor! 

 

Eventjes een update van de afgelopen weken. Vrijdag 2 april had ik een feestje van mijn grote buurjongen Calvin. Hij werd al 9 jaar! Na mijn slaapje werd ik niet zo heel vrolijk wakker, maar gelukkig veranderde dat al snel toen ik op het feestje was. Er waren een heleboel andere kindjes en dat vond ik erg leuk. Heb lekker meegespeeld en natuurlijk ook gesnoept! Zaterdags zijn we even naar het tuincentrum geweest. Papa en mama hadden een paar hortensia’s gekocht. Natuurlijk waren we ook even bij de konijntjes gaan kijken. Dat vind ik altijd zooo leuk! 

 

Dat weekend was een lekker lang weekend want het was Pasen. Ik had vrijdags ervoor samen met mama iets moois voor de opa’s en oma’s geknutseld. Een papierenmandje waar ik op had gekleurd, die hadden we vol gedaan met lekkere eitjes. Zondags ’s morgens heb ik eerst samen met papa Formule 1 gekeken en ’s middags na mijn slaapje zijn we naar Schijndel gereden. Ik had zelf het mandje aan oma gegeven, goed he!! En nog wel aan oma, normaal ben ik echt een opa’s jongen, maar deze keer gaf ik het aan oma! Die was dolblij! Ome Werner, tante Annemieke, Sam en Wessel kwamen ook. We hebben heerlijk gespeeld, al was ik wel een beetje hangeriger en niet helemaal lekker (waarschijnlijk dus door die tandjes). Onderweg naar huis zijn we toch maar even bij de Mc Donalds gestopt en heb ik heerlijk van de kipnuggets en frietjes gegeten. 

 

2e paasdag zijn we einde van de ochtend naar opa en oma De Hoon gegaan. Ook daar gaf ik het mandje zelf en ook deze keer weer aan oma!! Oma vond het ook heeeeel erg leuk en een mooi cadeautje!! Ik heb toen bij opa en oma een boterham gegeten en heb daar ook mijn middagdutje gedaan. Papa en mama hadden ’s middags een feestje in een cafe, dus ik bleef lekker bij opa en oma. Alhoewel, ook vandaag was ik echt niet lekker. Wilde alleen maar hangen en zeuren. Ben zelfs bij opa op de bank in slaap gevallen! Nou das echt niets voor mij normaal! 

 

Dinsdags toch naar Schijndel gegaan. Ook daar was ik niet lekker en heb daar op de bank ook geslapen. Gelukkig ging het ’s woensdags al weer een stuk beter, dus zijn mama en ik ’s morgens toch lekker naar de markt gegaan. ’s Middags na mijn slaapje zijn we lekker een stukje gaan fietsen. Onderweg ook eventjes bij de diertjes gestopt om ze ons oude brood te geven. Geweldig vind ik dat. Ik vind dan alle dieren even leuk. Een geitje pakte zelfs het brood uit mijn hand en dat vond ik helemaal niet eng!! Stoer he!! Na het fietsen heb ik nog lekker achter in de tuin gespeeld. Op mijn speeltoestel!! 

 

Donderdag zoals altijd naar het KDV. Papa had mij deze keer weggebracht en ik vond het HELEMAAL niet leuk toen papa wegging. Dit is nog maar de 2e keer dat ik huilde bij ’t KDV toen papa wegging. Hang momenteel heel erg aan papa en als hij dan vertrekt vind ik dat niet leuk. Ook thuis niet. Vrijdag hadden we lekker niks in de planning. ’s Morgens heb ik lekker binnen gespeeld en is oma Jose op de thee geweest. Die middag heb ik heeeel lang geslapen. Ruim 3 uur, en dat doe ik niet vaak dus ik was echt moe. Na mijn slaapje heb ik lekker voor op straat gespeeld. Er waren nog wat meer kindjes buiten en dat vond ik gezellig. Op mijn autootje ben ik wel een paar keer door de hele straat gereden! ’s Avonds kwamen opa Thies en oma Annie de zandbak brengen die van Sam en Wessel is geweest. We hebben hem meteen in elkaar gezet, en ja ik heb ook heel goed geholpen! 

 

Zaterdags hebben we boodschappen gedaan en ’s middags zijn we zand gaan halen voor in de zandbak. Zondags hadden we afgesproken om naar Schijndel te gaan. Om bij Joni, Jade en Sam te gaan spelen! Hun hadden een heel groot springkussen op staan. Ben er even met papa op geweest! Ook hun hebben een speeltoestel met een glijbaan dus daar ben ik heel vaak afgegleden, geweldig. Toen de papa’s het springkussen op gingen ruimen moesten alle kindjes naar binnen om hun niet in de weg te gaan. Maar dat vond ik dus echt niet leuk. Vind het sowieso niet leuk om naar binnen te gaan. Maar papa buiten en ik binnen vond ik NIET LEUK. Ik heb dan ook gehuild tot papa weer binnen was. Hoezo papa’s jongen!? Nadat we bij hun nog frietjes en kipfingers hadden gegeten zijn we weer naar huis gegaan. 

 

Vandaag zijn we weer naar de markt geweest. Kheb 2 mooie vrachtwagentjes gekregen voor in de zandbak. 

 

Er zijn de afgelopen weken een paar kindjes in onze omgeving geboren. 2 van mama’s collega’s zijn weer papa geworden. Mijn vriendinnetje Lynn heeft een zusje Mirre gekregen en mijn vriend Stijn heeft er een zusje bij. Ze heet Evi. Leuk he, dat babynieuws. Heb ik weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes erbij! 

 

Nou ik ga even een slaapje doen!! 

 

Dikke knuffel XXX

Laatste dag van maart

31 maart 2010

Hallokidoki allemaal.

Vandaag alweer de laatste dag van maart. Morgen is het 1 april, grapjesdag! Nu het april wordt komt het mooie weer er misschien weer aan! Heerlijk, lekker veel buiten spelen. 

 

Zoals ik vorige keer vertelde zou vrijdag (vorige week) mijn vriend Stijn komen spelen. Nou dat was super gezellig. Hij was diezelfde week jarig geweest dus hadden we ook een klein cadeautje voor hem! We hebben erg leuk samen gespeeld. Ja wij kunnen het samen wel vinden. Binnenkort krijgt hij er een broertje of zusje bij, dus dan is hij de grote stoere broer. Spannend hoor! ’s Middags zijn we naar Schijndel gegaan. Het was de trouwdag van opa en oma. Ome Werner, Sam en Wessel gingen ook! Eerst heb ik daar samen met mama een lekker taartje gegeten en daarna heb ik leuk gespeeld met Sam en Wessel. Einde van de middag kwam papa ook nog even een taartje eten. Toen ik mijn dolle-5-minuten had gehad was ik toch wel erg moe. Op weg naar huis dus. Halverwege zijn we toch nog maar even gestopt, we moesten toch ook nog een keertje eten, dus waarom gaan we dan niet uit-eten!? Lekker bij McDonalds. Heeeeeerlijk, ondanks dat ik erg moe was heb ik heerlijk gesmikkeld van de kipnuggets, frietjes, Fristi en de knijpyoghurt! Jammie jammie! 

 

Zondags (21 maart) zijn ome Werner, tante Annemieke, Sam en Wessel bij ons op de koffie gekomen! De grote mensen hebben lekker even gekletst en wij hebben lekker gespeeld. Ze zijn ook nog blijven eten! Gezellig he! Moeten we snel weer doen!! 

 

’s Maandags was opa Paul jarig. Dus papa en mama zijn iets eerder gestopt met werken om vroeg in de avond op feest te kunnen. Tegen 6 uur waren we bij opa! Khad een hele mooie fotopuzzel voor opa. En natuurlijk ook een hele mooie tekening! Ondanks dat ik erg moe was van het spelen op het KDV heb ik het toch goed volgehouden. Papa en mama waren te voet en ik was op mijn driewieler! Toen we iets na 8e naar huis gingen was het al donker, dus dat was best spannend!! 

 

Woensdag moest mama met de auto naar de garage. Ondertussen dat de auto gemaakt werd zijn wij even gaan winkelen! We waren in Nuenen dus toen de auto eenmaal klaar was zijn we ook nog bij ome Frits en tante Angelique op de koffie gegaan. Heb daar lekker met de drinkbak van Banjer gespeeld, hi hi. Ik en de vloer was helemaal nat!! Kheb daar ook een boterham gekregen. Na de boterham op naar huis waar ik moeite had met wakker blijven. Heb toen niet zo heel lang geslapen en was dus ook wat mopperiger. ’s Middags hebben we samen even wat boodschappen gedaan. We zijn te voet gegaan (ik in de buggy) want het was zulk lekker weer!! 

 

Donderdag weer naar het KDV. Omdat het die dag erg mooi weer was heb ik daar veel buiten gespeeld! Vooral in de zandbak want dat vind ik toch wel heel erg leuk! Als ik dan thuis kom kunnen papa en mama mijn schoenen echt leeggieten van het zand, hi hi hi. 

 

Vrijdags waren we naar een speeltoestel voor buiten gaan kijken. Papa en mama waren er nog niet echt uit wat ze wilde, maar het is een kunststof toestel geworden. Daar kan ik nu meteen al mee spelen!! Zaterdag konden ze het meteen ophalen! Thuis gekomen meteen in elkaar gezet natuurlijk. Nou ik vind het helemaal geweldig. Ik kan al zelf met het trapje naar boven en als ik dan eenmaal op mijn kontje zit zelf naar beneden glijden!! Jaaaa helemaal top!! Als ik dan naar binnen moet voor de boterham en mijn schoonheidsslaapje word ik heel boos! Ik wil buiten spelen!! Oke, ik ben ook wel moe, maar toch wil ik niet naar binnen! Ben heel graag buiten, vind het leuk om buiten te spelen!! Dus ’s middags mag ik weer naar buiten! 

 

Zondag hebben we een lekker luie dag gehad. Ook wel eens lekker toch! Maandag naar het KDV en gister naar Schijndel! Daar ben ik de hele dag geweest, want mama ging lekker een dagje weg! 

 

Vanmorgen is mijn vriend Sam en zijn mama geweest. We hebben fijn gespeeld en de mama’s hebben lekker gekletst! Vanmiddag gaan we misschien even wat boodschapjes doen. 

 

De laatste tijd heb ik veel ‘zure’ luiers dus er zit weer een tandje aan te komen!! Maar door die ‘zure’ luiers gaan wel mijn billetjes kapot! Kheb een gevoelig huidje en dat doet dus heel erg veel pijn! Mama denkt dat er weer een hoektandje aan komt. Dit is mijn laatste hoektandje. Dan moet ik mijn 4 achterste kiezen nog en dan is mijn gebitje compleet! Ze komen allemaal heel snel achter elkaar die tanden en kiezen! Ben ik er ook meteen vanaf. 

 

Ben wel heel vrolijk na mijn operatie. Mama zegt dat ik ook mijn schade aan het inhalen ben. Begin ineens heel veel te kletsen, niet dat ze er veel van kunnen verstaan maar klets wel echt tegen iedereen. 

 

Nou ik ga er weer van tussen, kheb het zo druk met spelen!! Hi hi hi hi. 

 

Toedeloe…

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.