Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Het wordt lente!!

17 maart 2010

Wat een heerlijk weertje he!! Het gaat de goede kant op!! Het wordt ook wel eens tijd voor de lente. Lekker buiten spelen. Vorige week was het ook een paar dagen lekker weer. Het was wel wat fris maar het zonnetje scheen heerlijk. Vorige week dinsdagmiddag heb ik ook even lekker met de kindjes uit de straat buiten gespeeld. 

 

’s Woensdags zijn we ’s morgens even naar de markt gelopen al was het toen nog wel wat fris hoor. Lekker even wat boodschapjes gedaan. ’s Middags was het ook zo’n heerlijk weer, toen zijn mama en ik even bij opa en oma De Hoon op de koffie gegaan. Mama lopend en ik op mijn driewieler. Ik deed niet zelf fietsen hoor, maar mama had mij geduwd!! Geweldig vond ik dat!! Vrijdagmorgen zijn we op de koffie geweest bij Wendy en Jill. Isa was op school dus daar kon ik niet mee spelen!! Ik had alleen niet zo mijn dagje, wat mopperig. 

 

Vorige week heb ik veel zure luiers gehad waardoor mijn hele billetjes kapot waren, tot bloedens toe, auw!! Vandaar dat ik wat mopperiger was. Maar er is ook weer een hoektandje bij!! Ik heb nu in totaal 14 tandjes dus nog 6 te gaan voordat mijn gebitje klaar is. 

 

We hebben ook een heerlijk weekend gehad. We hadden een vrij rustig weekend en das ook wel eens lekker. Ik heb super fijn gespeeld met papa en mama. Zaterdagavond zijn opa en oma Van der Heijden hier komen eten. Dat was heel leuk! Ik was heel ondeugend en daagde opa heel de tijd uit!! Zondag kregen we visite van Walter en Marlie. In het begin toen ze binnen waren werd ik een beetje verlegen en keek ik telkens vanuit mijn ooghoeken naar hun. Maar toen ik eenmaal ‘ontdooid’ was heb ik mezelf, en hun, prima vermaakt. Ook deze dag was ik een boef en daagde ik iedereen telkens uit. Bijvoorbeeld iemand op z’n billen patsen en dan omdraaien en lachend weglopen, ha ha ha ha. Das toch grappig!! 

 

Gister ben ik weer bij opa en oma Van der Heijden gaan spelen. Ik vind het super leuk om buiten te zijn en dus ook daar voor op het pleintje! Geweldig, lekker rondlopen. Omdat ze het pleintje pas opnieuw hebben bestraat ligt er een hoop zand! Dat is natuurlijk geweldig om overheen te lopen. Opa vind dit ook grappig want dan zie je mijn kleine voetstapjes in het zand staan. Gisteravond zijn we bij opa De Hoon op ziekenbezoek geweest in het ziekenhuis. Hij had gister een kijkoperatie aan z’n knie. Ik vermaakte me in het ziekenhuis ook heel goed. Vind knopjes heel erg leuk en aan opa’s bed hing een kastje met knopjes. Toen ik daar op drukte ging opa’s bed bewegen! Zo grappig!! Opa moest er ook om lachen!! Ik had van opa een hele mooie ‘ziekenhuisballon’ op een stokje gekregen. Er stond Bumba op, en dat is één groot succes!! Toen we thuis kwamen ben ik nog even lekker in bad geweest. Tegen 21.00u lag ik op bed en ben ook als een blok in slaap gevallen. Vannacht ben ik wel een paar keer wakker geworden omdat ik mijn speentje kwijt was. Vanmorgen om 6 uur werd ik weer wakker en was ik helemaal nat, zoveel had ik geplast! Dus hup effe snel verschonen en weer terug naar bed. Ben toch weer in slaap gevallen en werd pas weer om half 9 wakker. Dit vond mama ook fijn, hi hi hi.

 

Vandaag stonden we op het punt om naar de markt te lopen toen oma belde. Opa had vanuit het ziekenhuis gebeld dat we hem op konden halen! Dus dat hebben we eerst gedaan. Toen we bij het huis van opa en oma kwamen had oma al gezorgd dat de koffie klaar stond. Dus hebben we daar lekker even wat gedronken. Daarna zijn we toch even naar de markt gegaan om wat boodschappen te halen!! Tis vandaag super weer!! Dus vanmiddag misschien wel even lekker buiten spelen. Hopen dat de kindjes van de straat er ook zijn!! 

 

Vrijdag komt mijn grote vriend Stijn hier spelen! Kijk er nu al naar uit. Maar eerst morgen nog een dagje naar het KDV. Dat vind ik ook altijd één groot feest!! 

 

Dikke kus! XXX

Hallokidoki

07 maart 2010

Hallo allemaal, 

 

Tis alweer ruim 2 weken geleden dus het wordt wel weer eens tijd om een stukje op mijn site te schrijven. Het gaat heel goed met me. We zijn allemaal erg blij dat ik geopereerd ben want na de operatie ben ik een veel vrolijker mannetje geworden, die graag boevenstreken uithaalt! Maar dat moet ook toch!! 

 

Vorige week woensdag (24 februari) zijn mama en ik naar Nijmegen geweest voor controle. We moesten er om 11.00u zijn. In de auto heen had ik nog lekker een half uurtje liggen tukken. Toen we ons melden op de afdeling (10.45u) konden we meteen doorlopen naar het kamertje. Jas uit en ik begon meteen te spelen. De dokter kwam ook meteen binnen. Ze vroeg hoe het is gegaan de afgelopen 2 weken en heeft nog even naar mijn wondje gekeken. Het zag er allemaal heel goed uit, ze zei alleen dat ik nog even moest wachten met het rijden op mijn karretje. Er zat nog een kleine zwelling en als ik teveel op mijn loopwagentje rijdt dat de zwelling dan erger kan worden. Papa en mama hadden het wagentje na mijn operatie weggezet dus ik miste het ook helemaal niet. De dokter vertelde ook dat het een uitzonderlijk grote breuk was, dat had ze nog niet zo vaak gezien. Tja, dat moest ook wel, ik had er zo vaak en veel last van. We stonden dus zo weer buiten, dus hup weer naar Beek en Donk. Mama had gehoopt dat ik in de auto wat wilde slapen, maar nee hoor. Eenmaal thuis kreeg ik een boterham. Normaal is het na de boterham slaaptijd voor mij, maar dacht je dat ik dat wilde!?! Echt niet. We hadden het wel even geprobeerd maar wilde gewoon echt niet. Dus had mama mij maar weer uit bed gehaald. Even later had mama een vriendinnetje van haar aan de telefoon en die vroeg of we zin hadden om op de koffie te komen. Dat hebben we gedaan en daar heb ik lekker gespeeld samen met Sam. Dus van slapen is die middag ook niks meer gekomen. 

 

Vrijdags (26 feb) zijn we weer een keertje gaan zwemmen, dat was al een hele tijd geleden. Het was heel erg leuk hoor, alleen wel koud. Het water dan. Ik kreeg op een gegeven moment paarse lipjes en mijn handjes werden ook wat paarsig. Dus mama en ik zijn er wat eerder uitgegaan. Na het zwemmen kwamen mijn vriendje Remco en zijn mama bij ons op de thee. Dus wij hebben heerlijk samen gespeeld en gesnoept! 

 

Maandag ben ik weer naar het KDV geweest en daar heb ik een boevenstreek uitgehaald. Soms gaan de deuren van de 2 klasjes open en kunnen we op de gang of in de andere klas spelen. Ander speelgoed en andere kindjes. Nou en wat ik daar heb uitgehaald!?! Ik was in het klasje van de Vlinders (ik zit bij de Bijtjes), daar heb ik uit de prullenbak een zo goed als lege pastapot gehaald. Daar heb ik lekker mijn handjes alle laatste restjes uitgesnoept. Dus mijn handjes en mijn gezichtje zat helemaal onder. De juffen moesten erg lachen om mij. Toen papa mij op kwam halen hadden ze dit niet verteld, maar juf Suzan had het wel in mijn gastenboek geschreven!! Wat een boef ben ik he!! Jaaa ik ben dol op chocopasta!! 

 

Woensdag zijn we ’s ochtends weer eens naar de markt gelopen. Ook dat was een tijdje geleden. Kwam door de sneeuw en regen telkens. Het was wel heel koud hoor woendagmorgen. Maar we hebben lekker wat boodschapjes gedaan. ’s Middags ben ik bij Lynn gaan spelen! Zo leuk, en ze heeft ook zo’n leuk speelgoed!! Is weer eens iets anders dan wat ik thuis heb!! 

 

Vrijdag ’s middags ben ik ook ergens gaan spelen, bij Gwenn en Danique. Ook daar hebben ze zulk leuk speelgoed. Ik heb me ook daar prima vermaakt. ’s Morgens zijn we nog even nieuwe schoenen voor mij gaan kopen! 

 

Gister hadden pap en ik mannendag. Mama was met een vriendin op pad. Lekker winkelen en uit eten. Ik ben met papa ook op pad geweest. Boodschapjes gedaan en zo. ’s Avonds hadden we lekker samen pannenkoeken gegeten, jammie jammie. Papa heeft mij wat later in bad gedaan dus toen mama thuis kwam was ik nog op al was ik wel moe. Maar ik kon nog kijken wat mama allemaal voor mooie kleren voor mij heeft gekocht! Voor het voorjaar en de zomer!! Super stoer hoor! 

 

Vanmorgen zijn we bij Lynn op verjaardag geweest. Zij werd vandaag 2!! Grote meid he. Het was er heel gezellig. Er waren een hoop andere kindjes en we hebben lekker allemaal gespeeld en gesnoept. Binnenkort gaan we weer naar Lynn, maar wanneer weten we niet. Dat ligt eraan wanneer haar broertje of zusje naar buiten komt gepiept. Vanmiddag heb ik ook nog lekker op mijn hobbel-Harley gezeten. We zullen er een foto van in mijn fotoalbum zetten. Ook hebben we er een filmpje van gemaakt, die zullen we er morgen opzetten!! 

 

Nou ik ga weer stoppen, tot de volgende keer!! 

 

Op vakantie geweest

20 februari 2010

Hallo, hier ben ik weer en het gaat goed met me. Omdat we een weekje vakantie zijn geweest komt hier het verslag van de afgelopen week. We hebben het wel elke dag bijgehouden alleen niet op de site gezet. 

 

Vrijdag 12 februari; het gaat goed met me. Ik heb weinig last van mijn wondje. Wel heb ik gisteravond een extra pijnstiller gekregen. Bij de paracetamol ook nog een diclofenac. Dit had de verpleegkundige gezegd. Vannacht om half 4 hebben papa en mama mij wakker gemaakt voor een paracetamol. Dit moet ik de eerste 2 dagen namelijk om de 6 uur krijgen. Vandaag zijn we lekker de hele dag thuis geweest, zo kon ik naar bedje wanneer ik moe was. In de ochtend zijn opa en oma Van der Heijden geweest voordat ze alvast naar Makkum gingen. ’s Middags zijn opa en oma De Hoon nog eventjes bij mij komen kijken! 

 

Zaterdag 13 februari; gisteravond toen papa en mama naar bed gingen hebben ze me weer wakker gemaakt om een paracetamol en een diclofenac te geven. Hierdoor heb ik lekker geslapen. Om 6 uur werd ik wakker en ook toen heb ik weer een paracetamol gekregen. Daarna heb ik nog een kleine 2 uur verder geslapen. Na de boterham zijn we de spullen gaan laden voor onze vakantie!! We hebben voor de operatie nog getwijfeld of we wel of niet moeten gaan, maar het gaat goed met me!! Dus Makkum, here we come!! 

 

Tegen 12 uur waren we bij de plaats van bestemming. We hadden opa en oma Van der Heijden verrast. De slagboom van het park stond open dus we konden gewoon doorrijden. Ik had in de auto maar een 20 minuutjes geslapen, das dus niet veel. Na de boterham werd ik op bed gelegd, maar ik wilde niet echt slapen. Dus uiteindelijk hebben ze me er toch weer uitgehaald! ’s Middags zijn we een stuk gaan lopen!! We zitten hier aan het IJsselmeer en dat is helemaal dicht gevroren. Mooi om te zien hoor! Papa en mama hadden hun schaatsen meegenomen dus papa is meteen even gaan schaatsen op ’t IJsselmeer. Mama niet, misschien een van de andere dagen nog!! 

 

We hebben trouwens een super mooi huis hier!! Met een sauna, bubbelbad en ga zo maar door. Lekker luxe dus. 

 

Zondag 14 februari; Valentijnsdag en opa’s verjaardag!! Vannacht hebben papa en mama mij nog een keertje een paracetamol gegeven. Maar hierna gaan we proberen of we zonder kunnen. Ik heb trouwens ontzettend last van een kies die door moet komen (ja alweer). Ook zag papa dat er ook 3 hoektandjes onderweg zijn, dus daar heb ik ook last van. 

 

Vandaag dus Valentijnsdag!! Toen we vanmorgen beneden kwamen lag er een hele grote kaart voor mij in de brievenbus!! Een Valentijnskaart!! Zou ik al een anonieme aanbidster hebben?? Hi hi, nee hoor, hij was van opa en oma. Daarna meteen naar opa want die is vandaag jarig! Papa en mama hadden de woonkamer ’s nachts versierd. Dit vond opa leuk!! Ook had ik een mooie tekening voor opa gemaakt. Natuurlijk had ik ook een cadeautje voor hem. Een puzzel met daarop een foto van mij!! 

 

Ben trouwens vandaag een beetje (erg) aan de poepie. Om het half uur wel een volle luier. Spuitluiers noemen ze dat! Waarschijnlijk dus door die kies en hoektandjes. Vanmorgen ook mijn broekje en romper vies!! Hopen dat dat niet te vaak gebeurd, want dan moeten ze nog vaker aan het wassen komen!! ’s Avonds hebben opa, oma, papa en mama gegrilld. Ik deed niet mee en ben vroeg naar bed gegaan. Was zoooo moe.  

 

Maandag 15 februari; de ochtend begon al goed. Ik was heel hard tegen een openstaande deur aangevallen!! Ik moest ook heel hard huilen. Meteen kwam er een hele grote bult op mijn hoofd. Het had niet veel gescheeld of mijn hoofdje was open!!  Gelukkig hoefde we dus niet naar de huisartsenpost. ’s morgens zijn we met z’n allen naar Gaast gereden. Daar kon je de meters hoge ijsbergen (kruiend ijs) op het IJsselmeer zien. Jeetje die zijn groot. ’s Middags toen ik sliep zijn papa, opa en mama terug gereden en zijn ze 3 kilometer (enkele reis) over het ijs van het IJsselmeer gelopen naar de berg met ijsschotsen. Het was ver lopen en koud, maar wat is dat mooi zeg. Dat zie je nooit meer in de leven.

 

Vandaag kwamen ome Werner, tante Annemieke, Sam en Wessel. Na koffie te hebben gedronken en spullen uitgepakt zijn we een stukje gaan lopen. Ome Werner had de slee meegenomen voor over het ijs. Het was super leuk alleen eindigde het niet zo leuk. Oma is namelijk op het ijs gevallen. Meteen naar de huisartsenpost en die stuurde hun naar het ziekenhuis in Sneek. Foto’s maken en heeeeeeel lang wachten, zo druk was het er. De kogel bovenop oma’s arm is gebroken!! Ze heeft heel veel pijn, ze zit niet in het gips. Ze waren pas om half 9 terug! Ondertussen lag ik al op een oor en waren Sam en Wessel in het bubbelbad geweest. Oja, alle kindjes hebben bij elkaar op de kamer geslapen! Zo gezellig, alleen waren we wel vroeg wakker. 

 

Dinsdag 16 februari; einde van de ochtend is de visite weer naar huis vertrokken. Vandaag hebben we het lekker rustig aan gedaan. Ook i.v.m. oma natuurlijk maar we vonden het allemaal wel lekker en we hebben tenslotte ook vakantie toch!! Vandaag was ik weer aan de poepie en zaten weer al mijn kleertje onder. Maar gelukkig mocht ik vandaag weer een keertje in de douche. Maar eerst heeft mama mijn pleister eraf gehaald en mijn wondje ziet er heel goed uit. Daarna heeft ze me gewassen en ben ik met papa in de douche geweest. Rond half 8 ging ik naar bed. De rest van de dagen lag ik er al vroeger in. Tussen 18u en 18.30u. Kwas telkens zo moe dat ik echt naar bed wilde. 

 

Woensdag 17 februari; ook vandaag kregen we visite. Tante Angelique en ome Frits zouden komen. Het was erg gezellig. Ook met hun zijn we even over het park en het ijs gelopen. Oma was thuis gebleven, zij kon niet makkelijk lopen! Papa en mama hebben nog een stukje geschaatst. De visite is ook nog gezellig blijven eten en zijn rond 19.00u weer naar het Brabantse land vertrokken. 

 

Donderdag 18 februari; vandaag is het de laatste dag van de vakantie. We zijn ook allemaal erg lui! Toen ik vanmiddag een slaapje heb gedaan lag de rest ook op apegapen!! Aan het einde van de middag zijn we nog even een stukje gaan lopen. Oma bleef thuis, het lopen gaat namelijk niet zo goed. We zijn ook even bij de receptie binnen gelopen. Daar staan wat speelautomaten en zo en weet je wat? Ik heb in de helicopter gezeten!! Super leuk!! 

 

Die avond hebben we lekker pannenkoeken gegeten. En na het eten mocht ik eindelijk weer een keertje in bad. Douchen mocht ik dinsdag al even maar nog niet in bad i.v.m. mijn wondje. Nou ik kan je zeggen, het was een feest hoor weer in bad. Ik ben mijn streken nog niet verleert. Opa en oma kwamen ook op de badkamer kijken en ik deed opa telkens natspetteren!! Hi hi hi. Na het badderen nog eventjes beneden iedereen een kus geven en daarna naar bed. 

 

Vrijdag 19 februari; vandaag dus de dag van vertrek. Ik stond vandaag net echt lekker op. Zat niet helemaal in mijn hum zeg maar. Last van die vervelende rottanden! Ik wou dat ze toch echt eens doorkwamen. Tegen 10 uur zijn we gaan rijden. Als snel was ik in dromenland in de auto. Tussen de middag zijn we even gestopt om wat te eten. Het was een super leuke vakantie!! Alleen heel erg rot dat oma zoveel pijn heeft. We hopen dat ze snel wat minder pijn heeft en dat de breuk mooi geneest! Het zal wel lang duren denken de dokters.

 

Nu dus weer thuis. Gistermiddag zijn opa en oma De Hoon gezellig even op de koffie geweest! We hadden elkaar al een week niet gezien, ha ha. Ik moet je zeggen, moet wel wennen hoor om weer thuis te zijn. Ten eerste zijn mijn tandjes zo vervelend en ten tweede moet ik wennen dat ik alleen thuis ben met papa en mama. Vond het zo leuk met oma en opa, en ook met de visite die is geweest! Nu ik thuis ben gelden er weer regeltjes en dat valt niet altijd mee. 

 

Nou ik ga stoppen met mijn verhaal want ik zie dat het wel een heeeeeel groot stuk ik geworden! 

 

Dikke kus

Operatie is geslaagd!!

12 februari 2010

Hier zijn we weer!!

De dag van de operatie is achter de rug. I.v.m. het slechte weer waren we extra vroeg op pad gegaan (7.00u). En das maar goed ook, want hoe dichter we bij Nijmegen kwamen hoe slechter het weer werd en hoe drukker op de weg. Uiteindelijk kwamen we om 8.40u op de afdeling waar we ons om 8.45u moesten melden. Net op tijd dus. ’s Morgens (nog thuis) mocht ik niks meer eten, wel heb ik nog wat ranja uit mijn beker gedronken. 

 

Om 9 uur werden we de kinderkamer binnen geroepen, daar stond mijn bedje al klaar. De verpleegkundige en papa en mama hebben eerst een gesprekje gevoerd. Om half 10 moesten we ons om gaan kleden. Ik kreeg een operatieschort (jurkje) aan en mama moest een OK overall aan en een jas daaroverheen. Ze zouden ons tussen 9.45u en 10.00u op komen halen. Helaas liep het enorm uit en werden we pas rond 11.00u opgehaald. Maar ik heb me prima vermaakt in mijn bedje, al begon ik wel wat moe te worden! Mama is met mij mee gegaan naar de OK. Bij haar op schoot kreeg ik een kapje over mijn neus en mond. Daaruit kwam een raar luchtje waardoor ik in slaap viel. Dit kapje vond ik niet zo leuk en moest dus ook huilen. 

 

De operatie heeft een uur en een kwartier geduurd maar is goed gegaan! Het was een grote breuk had de chirurg tegen mama gezegd. Toen ik naar de verkoeverkamer werd gereden hebben ze mama meteen geroepen. Die mocht er namelijk bij zijn als ik wakker werd. Alleen duurde dat nog wel eventjes, heb daar eerst even lekker gesnurkt! Toen ik voor het eerst wakker werd was ik een beetje suf en van de wap af. Ik mocht van de verpleegkundige meteen bij mama op schoot. Was nog erg slap en moest ook huilen. Ook mocht/moest ik meteen wat drinken, nou en daar had ik wel zin in. Kheb meteen 2 flesjes water van 60ml leeg gedronken. Ik had nog wel meer gelust maar meer kreeg ik niet. Daarna hebben ze mij in mijn bedje gelegd omdat mijn oogjes weer dicht vielen. Snel genoeg daarna kwam de verpleegkundig mij en mama halen om weer naar de kinderkamer te gaan. Daar was ik om ongeveer 13.20u. Papa werd ook meteen gehaald, die was erg blij om mij weer te zien. Die had me natuurlijk al een tijdje niet meer gezien want er mocht maar 1 ouder mee naar de OK en de verkoeverkamer. Toen papa bij mij kwam lag ik al weer in dromenland en heb ik een flink uur lekker liggen snurken. Papa en mama zijn ondertussen even snel een broodje gaan eten. Iets na half 3 werd ik wakker. De verpleegkundige heeft toen naar mijn hartslag geluisterd en mijn pleister gecontroleerd. Daarna mocht ik weer mijn romper en shirtje aan. Ik had erge dorst dus heb ik flink gedronken. Als ik wilde mocht ik ook weer wat eten, dus heeft de verpleegkundige een boterham met kaas voor mij gemaakt! Mmm heb daar heerlijk van gesmikkeld. Alsof ik weken niet had gegeten, zo’n honger had ik. 

 

We mochten niet meteen naar huis. Ik moest eerst goed geplast hebben en de anesthesist en de chirurg moesten ook nog even langs komen. Om kwart over vier was iedereen langs geweest en mochten we ons klaar gaan maken voor vertrek naar huis. Begon ook weer moe te worden. Ik had een dapperheidsdiploma van de verpleegkundige gekregen en mocht ook nog een ‘cadeautje’ uitzoeken. Er zat een hele mooie dino bij dus heb ik die gekozen. In de auto was ik al snel in dromenland. Heb de hele weg naar huis geslapen en eenmaal thuis aangekomen was ik nog steeds heel moe dus heeft papa mij meteen naar bedje gebracht. Iets na 8 uur hebben ze me weer wakker gemaakt. Ik moest nog wat eten en moest ook weer een zetpilletje krijgen tegen de pijn. Was nog steeds wat suffig en na een uur wakker te zijn geweest hebben ze me ook weer naar bed gebracht. Vannacht ook nog een keertje wakker gemaakt voor weer een zetpilletje (dit moet standaard de eerste 2 dagen na de operatie elke 6 uur)! Maar wat heb ik geslapen zeg!! Poeh poeh! 

 

Vanmorgen was ik iets na 7e wakker. Lekker vrolijk zat ik in mijn bedje te kletsen. Ik ben wel wat sneller moe en iets hangeriger vandaag, maar verder heb ik thuis al lekker gespeeld en gegeten!! En als ik moe ben dan ga ik gewoon naar bed. Tis vandaag toch een beetje een rare dag, en zal wat vaker naar bed gaan. Normaal slaap ik maar 1 keer per dag, dat zal vandaag niet gaan lukken denk ik. Voor de rest moet ik de komende dagen een beetje rustig aan doen. Tuurlijk mag ik wel gewoon spelen, maar mag bijvoorbeeld niet op mijn loopkarretje en moet ik mijn wondje een beetje ontwijken. Ook mag ik de eerste paar dagen niet in bad. Als mijn pleister er weer vanaf is (die mag eraf 5 dagen na de operatie) dan mag ik ook weer in bad. Dus tussentijds moeten papa en mama mij zo wassen. Na morgen mogen ze me ook even afspoelen onder de douche. Over 2 weken moeten we op controle! 

 

Nou zijn jullie weer op de hoogte! We gaan zo ook wat foto’s in het fotoalbum zetten want gister hebben papa en mama ook foto’s gemaakt! 

 

Bedankt iedereen voor alle berichtjes, kaarten, kaarsjes die hebben gebrand, knutselwerkjes en ga zo maar door!! Echt super!! 

 

Dikke knuffel Thijs XXX

 

Paul en Dinie

12 februari 2010 16:53:02
Zo Thijs wat ben jij een dapper kereltje. Wij zijn trots op jou !!
Wat ben je snel thuis zeg en al eten en spelen en natuurlijk slapen. Grote klasse.
Snel beter worden dan kan je lkekker mee op vakantie want dat vertelde oma Jose.
Nou de groetjes aan jullie allemaal jullie hebben het samen goed gedaan.
Dikke knuffel van Dinie en Paul

Operatie gaat door!!

10 februari 2010

Hallo lieve allemaal, 

 

zoals het er nu naar uitziet gaat de operatie van morgen door! Ik heb nergens last meer van. Ja het kan snel gaan met kleine kindjes. Zo zijn we enorm ziek en de volgende dag hebben we nergens last meer van. Gelukkig maar! 

 

Gisteren had mama naar ’t Radboud ziekenhuis gebeld voor de tijd. We worden om 8.45u verwacht en de operatie staat gepland voor 9.45u. Het komt nu wel heel erg dichtbij he! Vanavond nog even lekker eten en dan krijg ik voorlopig niks meer. Morgenvroeg voordat we gaan mag ik nog wat drinken (ranja of zoiets, geen melk), maar ik mag niets meer eten. Straks nog even de tas inpakken om mee te nemen. Ze hadden van het ziekenhuis gezegd dat ik morgen iets makkelijks aan moest trekken, iets wat makkelijk aan en uit kan dus mama heeft een trainingspakje klaar gelegd om morgen aan te doen. 

 

Doen jullie morgen allemaal voor ons duimen!?! We laten snel weten hoe het gegaan is! 

 

Liefs van ons

 

Dion, Leco & ouders

11 februari 2010 16:04:01

LieveThijs, hoe is de operatie gegaan?!?!?! Odanks dat ik Thelma ziek ben heb ik zekers aan jullie gedacht!!!!
Laat je maar lekker verwennen door papa & mama!!!

Dikke kusz van ons 4tjes


Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.