Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 124

Judith

12 februari 2010 13:33:52
He hallo,

Leuke site zeg!!!
Is Thijs ook helemaal weg van Cars?
Reno vind het in ieder geval helemaal geweldig.
Veel cucces en beterschap met jullie ventje.

Liefs Reno en Juudje

Paul en Dinie

10 februari 2010 17:36:41
Lieve Thijs Twan en Daniƫlle

Heel veel sterkte morgen allemaal.
Wij denken aan jullie.
Eindelijk van de vervelende pijn verlost!!!
Succes
liefs Paul en Dinie

mama Anna & Julian

08 februari 2010 14:10:18
 Lieve Thijs,

Zo te lezen heb jij ook flink last gehad van een doorkomend kiesje! nou dat zelfde probleem heb ik afgelopen donderdagmiddag,vrijdag en zaterdag ook gehad! ik heb hele hoge koorts gehad, en zelfs zo erg dat ik een koortsstuip heb gekregen, en de huisarts met spoed bij mij is gekomen! daar ik helemaal niet meer reageerde op mama en op mijn naam! pff vond mijn mama wel eng hoor"""" maar gelukkig had ik zaterdagmiddag nergens meer last van!

Beterschap in ieder geval!

LIefs van ons

Remco van Lieshout

04 januari 2010 15:03:55
Hallo lieve Thijs,

Ik wil jou en je papa en mama bij deze een heel gelukkig, goed en gezond 2010 wensen!!
Hoe was de vakantie geweest? Ik heb in je foto-album gezien dat je veel kado's hebt gekregen. Wat ben je weer lekker verwend. Ik trouwens ook hoor, en het leukste vond ik het uitpakken!! haha
Ik heb helaas een ongelukje gehad toen wij een weekendje weg waren in het pipodorp. We waren nog maar 2 uurtjes daar en toen ging ik met mijn papa van de glijbaan, maar op de een of andere manier bleef mijn voetje hangen, en toen had ik heel erg veel pijn. We zijn toen naar het ziekenhuis in assen geweest. daar werden geen foto's gemaakt, maar omdat papa dacht dat ik last van mijn voetje zou hebben, werd ons verteld dat ik last van mijn banden zou hebben, tussen voet en been zeg maar. We moesten het een paar dagen af kijken, maar ik kon niet meer staan  en dus ook niet meer lopen. Het deed zo erg veel pijn. We zijn toen toch daar gebleven en mama heeft me het hele weekend moeten dragen. Heel veel konden we niet meer doen, omdat ik zoveel pijn had. Maar het is wel heel erg leuk daar. Zondag zijn we weer naar huis gegaan en maandag meteen weer naar de huisarts in beek en donk. Die heeft ons doorverwezen naar het ziekenhuis om foto's te maken van mijn voet. Mijn voetje was in orde, maar mijn onderbeen was helaas gebroken. Ik zit nu dus ruim 1,5 week in het gips en ik moet nog 5  weken. Dus voorlopig kan ik niet meer mee gaan zwemmen. Daar baal ik echt van. Maar ik heb wel heel stoer gips. Ik heb het zelf uitgekozen, er staan allemaal voetballen op. Maar we zien elkaar volgende week de 15e!! Dan kunnen we weer samen spelen, want dat kan ik nog wel. En ik kruip dus weer, want lopen gaat en mag niet!!

Doe je de groetjes aan jouw mama en papa en tot volgende week in ieder geval!!

Hele dikke knuffel van Remco van Lieshout xxxxx

Dinie en Paul

14 december 2009 19:03:38
Ha lieve allemaal
Wat een supergezellige kerstfoto Thijs jij bent al helemaal in de sfeer.
Daar past niet bij dat jij nu niet fit bent.
Knap maar gauw op. Ik hoop dat jou liesbreuk je niet teveel hindert en gelukkig gaan ze er iets aan doen.
Dat is fijn ben je ook weer van dat ongemak af want dat is voor niemand leuk.
Geen kerstballen gebruiken hoor voor jouw ballenhuisje want zo'n boefje lijk je mij wel.
Fijne feestdagen en ik vond het kei leuk jou te zien lopen toen oma Jose jarig was.
groetjes aan papa en mama van ons Dinie en Paul

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.